04.11.07
18:21
Здравеите.На 15 съм и про4етох статията в саита за бабините зъби и ре6их да ги взема.4есно казано не о4аквам ни6ту от тях но все пак съм дъжен да попитам таи като на опаковката пи6и 4е помагат при ” хемороиди”,”пре4истват кръвта”,”помагат на бъбриците”..Аз нямам проблеми с тези не6та и като ги приемам ( бабините зъби) може ли да се появят проблеми като предположим 4е съм на 15г.Амм и с какво то4но 6те ми помогнат аз тренирам фътбол и 4 пъти в седмицата ходя на фитнес .Благодаря предварително.
Не ти трябва .... ако си чувал за трибестан ... е тези бабини зъби са основната му съставка... и да земеш никав ефект няма да усетиш ....
казано от vaskotoo на 04.11.07, 18:44:
Не ти трябва .... ако си чувал за трибестан ... е тези бабини зъби са основната му съставка... и да земеш никав ефект няма да усетиш ....
Триебестана е препарат за ле4ение на полова слабост т.е.повишава производството на тестостерон в тялото,а от там би трябвало и силата,но нео4аквай 4удеса/по принцип го ползват след стероиден цикал/Пие се 3 пъти по 2 таблетки,а ефекта е ходиш надървен на кокал :-)