04.11.07
17:23
Значи аз съм на 18 години,184 висок и 70.кг.Имам проблем с покачването на маса кажете ми какви добавки да взимам но да неса от най-скапичките :)начинаещ съм в тази област така че вие сте :)протеин,креатин това са ми казали ...
Начина е ядене,ядене и пак ядене.
Иначе за добавките не става ем да са евтини,ем да са хубави.
05.11.07
15:33
Чувал съм че става но... не чак евтини 10 лв ми 40 лв протеин 40 креатин смятам че неса боклуци(Чешки,Американски) мисля че ще са добри??
Помислих,че говорим за нутрим и другите български марки :Д и разбира се разни наливни в торба от цимент.Онзи ден ходих до Симфония(тези които са от Пловдив знаят),та питам аз за креатин и оная ми посочва кош облипен с амбалажна хартия и отгоре пише креатин.Директно си излезнах. :)
Всичко друго става,коя от коя по-добра.Доста станаха фирмите.
Мнението беше редактирано от Финдо на 05.11.07 15:44.
05.11.07
21:46
Неее бг неси зимам :) Сеедно да си земеш цд Нео или Панасоник :) Та какво ще кажеш за Креатин+Гутамин+Протеин сичко 4уждо :) без бг?Я ми препоръчай нещо,Така креатинче гутаминче,протеин :)
11.11.07
14:20
Много ясно бе, и не е всичко ядене, тия добавки за тва са измислени, за да успяваш да компенсираш храната. Нямат логика изказвания от рода на “с добавки нишо не ства” понеже това което е възможно да поемем от най-яката храна, го поемам с 1 доза креатин комплекс, след което 1 доза немски протеин, и определено има резултати, така че изказвания от рода на “с добавки нишо не става” са нелепи.
поздрави
12.11.07
00:18
По-принцип ако не си отделил поне 150лв за добавки не виждам смисъл да си даваш парите и да очакваш ‘невероятни’ резултати не, че парите гарантират резултата.. всичко зависи от теб, наи-важното е храната щом искаш да качваш яж повече месо и си направи ВВД. И все пак не пречи да си земеш някои ефтин креатин и протеин да пробваш за личен опит само гледаи да не е български ахах ;)
И не забравяи не очакваи нищо от първата опаковка!
Мнението беше редактирано от flowerr на 12.11.07 00:20.
казано от MaHgapuHka на 04.11.07, 17:23:
Значи аз съм на 18 години,184 висок и 70.кг.Имам проблем с покачването на маса кажете ми какви добавки да взимам но да неса от най-скапичките :)начинаещ съм в тази област така че вие сте :)протеин,креатин това са ми казали ...
Ако си начинаещ в залата, първо си изгради един правилен хранителен режим с 5-6-7 приема на храна дневно, като се опиташ да изчислиш и разбиеш на равномерни порции около 180-210 гр. белтъчини. Чак след време прибави хранителните добавки.