02.01.06
18:24
Днес ходих да си взимам креатин и гледам в магазина някакъв на БиоТек за 26 лв. 500 гр.????
Чудя се дали не е някаква набутка, защото знам от този форум, че обикновено струва към 34-5 лв.
Пък и никъде по кутията не пишеше Creapure.
Ето к’ва беше кутията
http://www.sportnutrition.cz/img/items/Creatine500v.jpg
Сега се чудя дали да си го взимам за 26 лв. или да взема някой Скайтек за 35.
14.10.07
10:02
И аз имам същия въпрос,видях същата кутия в магазина и се чудя дали е добър избор. моля,вземете отношение по въпроса
Оо качествен си е креатина аз кат са замисля лошо мнение не сам чувал за него .... миналата седмица кат хоих да зареждам бях с 2 момчета и единия си зе такъв креатин и също казва че е доволен. А ако вии сте го намерили за 26лв е идеално е ... щот моя чоек го зе кам 34-35 ....
14.10.07
12:33
Взимайте. От тоя креатин само добро съм видял.
Здравейте,
Това са официално обявените цени на Bio Tech за креатини от 500гр:
100% Creatine Monohydrate 500гр 32.80лв.
100% Creatine Monohydrate пакет 500гр 29.50лв.
Mayhem: голяма е вероятността да си хванал промоция на продукта. В SNC често правим промоции на група продукти или на определена фирма.
14.10.07
16:21
Аз го ползвам и съм доволен.
С тези мнение напрао го вземам за колко стига без зарежда6тия период по моята проста сметка 5 гр -100 пъти аххаха може ли да е истина тва сигурно по пове4е се взима малко странно :)
Мдаа замалко 10 грама на ден да земам тва си е 4иста простотия!! Ще види6 след години какъв ще е е ефекта за бъбреците :)
05.11.07
18:21
казано от plamenht на 05.11.07, 18:09:
Мдаа замалко 10 грама на ден да земам тва си е 4иста простотия!! Ще види6 след години какъв ще е е ефекта за бъбреците :)
Брато ти си... абе нищо не разбираш.
Като те гледам ти колко разбира6 напраооо..... 10 грама се земат ако има6 бая бая бая стаж не ей тай след 4 5 месец да зоба6 по пове4е
18.01.12
12:13
Преди околко 1 година един приятел си взе такъв креатин, цената беше околко 72 лв килограма. Имаше страшен ефек и досега не се е оплакал от нешто. Сега цената за килограм е 42 лв .... И аз си пръчах и чакам да ми го доставят. Мойто мнение да го зимаш :)
П.П: Пие се 5 преди тренировка,5 след и 5 преди лягане. 15 грама на ден без значение зобил ли си преди или не ...
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно! Обърнете внимание на това кога е публикувана темата във форума. Дали проблемът не е решен отдавна?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.01.12 12:31.
18.01.12
13:48
казано от Kiro Vulchev на 18.01.12, 12:13:
Преди околко 1 година един приятел си взе такъв креатин, цената беше околко 72 лв килограма. Имаше страшен ефек и досега не се е оплакал от нешто. Сега цената за килограм е 42 лв .... И аз си пръчах и чакам да ми го доставят. Мойто мнение да го зимаш :)
П.П: Пие се 5 преди тренировка,5 след и 5 преди лягане. 15 грама на ден без значение зобил ли си преди или не ...
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно! Обърнете внимание на това кога е публикувана темата във форума. Дали проблемът не е решен отдавна?
Явно ги “разбираш нещата”, щом дозата зависи от това, какво си правил преди :D :D :D
Мнението ти страшно, ще помогне, като оставим на страна колко е уникално - що не гледаш от коя година е темата? Вече съм сигурен, че има съревнование “Кой ще изплеска най-лишено от смисъл мнение, в най-стара тема”.