05.11.07
16:29
Висок съм 189 и съм 78 79 кила.Тренирам 2 месеца и половина ве4е и ще си вземам креатин най вероянто Optimum Nutrition - 150 гр. - 20 лева и по мойте сметки излиза то4но за месец 5 грама на ден.Дали трябва по пове4е?Питах хора които разбират и ми казаха 4е зареждащ период не ми трябва направо преди трен 5 грама и тва е а когато няма тренировка сутрин преди ядене или преди лягане.Кажете ва6ето мнение.ЗНАМ ЧЕ ИМА ТАКИВА ТЕМИ ЕДИНСТВЕНИТЕ КОИТО НЕ СЪМ ПРО4ЕЛ ТУКА Е КУПУВАМ ПРОДАВАМ.ПРОСТО ИСКАМ ДА ПИТАМ ЗА МОИТЕ ПАРАМЕТРИ И СТАЖ КОЕ Е НАЙ-ДОБРЕ.Предварително благодаря и успех на всички билдари :D
Значи можеш да минеш със и без зареждащ период.Личното мое мнение е че в първите 5 дни повече от 10-12 грама не трябват щото да друго освен на уринирането мисля че не помага..Предлагам ти да разделиш на 3 по 3 грама ако правиш зареждащ период а после по 3 грама преди и 3 грама след тренировка.Мисля че за твоите параметри 6 грама на ден са напълно достатъчни като се има и в предвид стажа ти в залата.
Ако съм сгрешил с радост че приема поправките ви ;)