Ефекта от NITRIX-а ?

FL

24.10.07
09:09

Взех да пробвам NO-XPLODE и наистина ефекта е както казват хората мн добър продукт, сега се чудя дали да вземам NITRIX търсих някави отзиви за него но не намерих нищо категорично зная че на всеки човек даден продукт влиае различно но все пак какви са ефектите при приемането му и траят ли след спирането му ?
Моля някои които го е вземал да ми помогне , Мерси!

Не съм пил, но в българските форуми го харесват, а в американските има противоречиви мнения. Тук има хора, които са пили и такива, които са във връзка със самата фирма. Поизчакай малко и ще получиш задоволителен отговор :)

FL

26.10.07
04:31

Аз взех и си поръчах масс стака на BSN пък да видим резултата явно сам ще си отговоря на въпроса ;)) мерси все пак

Мнението беше редактирано от flowerr на 26.10.07 04:32.

26.10.07
09:57

Ще драснеш ли после два реда,като го свършиш защото ми е интересно и аз съм се насочил натам. :)

ВИ

26.10.07
12:56

казано от flowerr на 26.10.07, 04:31:

Аз взех и си поръчах масс стака на BSN пък да видим резултата явно сам ще си отговоря на въпроса ;)) мерси все пак

Нали нямаш против да попитам от къде си го поръча и колко ти излезе?

Нитрикса действа, но не при всички. Ако си от щастливата половина, ще си много доволен. Според БСН това е най-добрия им продукт и е без конкуренция в раздела controlled realease NO.

Успех

Валентин Иванов
Вносител

FL

06.11.07
12:11

400лв mass stack-a за 40дни ;”)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1