Мускулната треска

07.11.07
19:17

Значи имам няколко въпроса за нея.
1.Напоследък след всяка тренировка имам стабилна мускулна треска,особено при гърдите,където продължава 2-3 дена.Това нормално ли е
2.силната мускулна треска значи ли,че съм натоварил добре мускула
Благодаря!

1. Да, няма нищо лошо в това.
2. Да. Даже е възможно да си прекалил ако си тренираш редовно.

07.11.07
21:25

Но не е задължително да я има, за да си тренирал пълноценно.
Може да си тренирал добре и да нямаш, може да имаш и да си претренирал, може дори да си недотренирал ;)
За мен тя не е сред факторите, определящи качеството на тренировката и прогреса.

FZ

08.11.07
10:09

казано от p0w3rslav3 на 07.11.07, 19:17:

Значи имам няколко въпроса за нея.
1.Напоследък след всяка тренировка имам стабилна мускулна треска,особено при гърдите,където продължава 2-3 дена.Това нормално ли е
2.силната мускулна треска значи ли,че съм натоварил добре мускула
Благодаря!

1. Добре е да имаш лека мусулна треска след  тренировка , но лека а не такава че да не можеш да ходиш.
2. Силната не е за предпочитане , но една приятна мускулна треска показва че си тренирал добре , но както каза колегата по горе и да я нямаш това не означава че не си тренирал добре.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1