08.11.07
22:52
към която се придържам по препоръка на познат.Значи 5 пати седмично кардио ,сутрин 15 мин и вечер 30 мин на велоаргометър става вапрос.Така..казали са ми да взимам л-карнетин 2 броя по 1000 мг-1 бр преди тренировка ,след тренировка 3 броя аминокиселини, и 3 пати дневно с храната да взимам фат бурнер ,като аминокиселините 2 пати след тренировка и 1 пат преди лягане ,в този форум прочетох доста по различни и направо се омотах тотално.А също в дните които не тренирам зимам само фат бурнер 3 патис храната.Моля даите компететно мнение по вапроса ,дали е правилна тази схема и ако не е как е наи добре да е сачетая, моля да пишат хора които наистина знаят какво пишат..БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 09.11.07 07:29.
09.11.07
07:29
С каква идея правиш два пъти дневно кардио и имаш ли друг вид тренировка в сплита?
1.Welcome
2.Tренировката ти (кардио) не е правилна.От личен опит ти казвам много смисъл от двуразови кардио тренировки няма.
Ако питаш мен:
сутрин - кардио на гладно 30мин
вечер, след тренировка - кардио 15мин, след тренировка гликогена се изчерпва и това е идеалното време за кардио, макар че 15мин са малко.
Карнитина се пие всеки ден в пордължение на 1 месец, всичко за него:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/25936/
Фет бърнъра как се пие ще ти кажем, след като кажеш какъв е продукта.Има различни и се пият различно.
Мнението беше редактирано от emzo на 09.11.07 09:30.
09.11.07
12:42
на мене обратното ми казаха да правя вечер да е по 30 мин щото след 18та мин почвали да се горят мазнините или нещо такова.фат бурнера прочтох с храната 3 пати дневно е ,само аминокиселините не знам точно как да ги пия
———
ми чат пат след кардио дигам неква гира и тва е :Д
не пускай последователния мнения, има бутон редактирай
emzo
Мнението беше редактирано от emzo на 09.11.07 13:40.