Три важни въпроса

07.11.07
15:22

Здрасти хора накратко пиша ви 3 въпроса които са ми интересни а и мисля за доста начинаещи.
1 какъв е срока на годност на вече приготвения ориз (т.е мога ли да го съхранявам на хладно 2 дена и след това да се претопли)?(  :) то може ама знаете кво питам)
2 коя е най добрата храна вечер преди лягане
3 каква храна не трябва да консумираме или да се ограничи до мах за да има резултати

Знам че все някъде ги има тези отговори надявам се на личнто ви мнение.А да и нещо извън контекста предлагат ми да си взема едни тб.за маса и сила,но забравих името им,те са в прозрачно шише и са розови като капсула на антибиотик,и са към 80 лв.някакви мнения.Благодарско на всички!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 13:43.

1. Пробвах, оризът стоя 2 дни в хладилник, стана на “парцал”. Пробвах, оризът стоя 2 дни във фурната, прокисна - “баят” ориз не си е работа или аз съм приличен карък в случая.
2. Онази храна, която е с нулево съдържание на въглехидрати и протеин с “по-бавна” усвояемост. Обяснявам го прагматично, тъй като не ми е образованието или компетенцията такава, че да ползвам науката.
3. Макс резултати за какво?

Отказвам се да коментирам “онова” за 80 лв.

FZ

07.11.07
15:46

казано от karakudabarakuda на 07.11.07, 15:22:

Здрасти хора накратко пиша ви 3 въпроса които са ми интересни а и мисля за доста начинаещи.
1 какъв е срока на годност на вече приготвения ориз (т.е мога ли да го съхранявам на хладно 2 дена и след това да се претопли)?(  :) то може ама знаете кво питам)
2 коя е най добрата храна вечер преди лягане
3 каква храна не трябва да консумираме или да се ограничи до мах за да има резултати

Знам че все някъде ги има тези отговори надявам се на личнто ви мнение.А да и нещо извън контекста предлагат ми да си взема едни тб.за маса и сила,но забравих името им,те са в прозрачно шише и са розови като капсула на антибиотик,и са към 80 лв.някакви мнения.Благодарско на всички!

Ха ха ха
1.Ориза за предпочитане е да си го приготвяш в същия ден в който ще го ядеш
2.За преди лягане ти препоръчвам Казеин
3.Тестено и сладко в големи количества .Какви са твоите цели мм или сваляне на кг. ?

Т`ва дето струва 80 лв . нещо не ми е много ясно затова и аз мисля да не го коментирам .Поне фирмата знаеш ли я ?

07.11.07
15:55

за реултата ли? ами за пока4ване на мускулна маса имам в предвид -газирано пържено или конкретни храни които са ми неизвестни и със сигурност не трябва да се консумират,а това за ориза знам че се сплесква(бил съм студент пращали са ми) :) питам дали си запазва хранителните свойства.Надявам се да ми посочите конкретн храни ,а не ‘’повече въглехидрати по  малко белтъчини’’ и т.н. thanks’‘

07.11.07
16:09

Не,не си губи свойствата,въпроса е,че става гаден и безвкусен.
Препоръчвам ти да не пиеш нищо с неизвестен произход+това най-вероятно става дума за някакъв стероид.

Мнението беше редактирано от Финдо на 07.11.07 16:10.

07.11.07
16:44

1.—-
2.извара или яйца с нещо друго - зеленчуци и/или бонус няколко филийки
3.захар, брашно и изделия в които присъстват.

Това за 80лв най - вероятно е метан - стероид в орална форма, определено не ти трябва да си го взимаш по много причини.

09.11.07
15:16

При мен оризът се е случвало да го сготвя в петък, тогава да ям от него, в събота ми е нисковъглехидратен ден и чак в неделя да ям пак от ориза и не усещам да е развален или нещо подобоно.Сигурно моят е “магически” ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1