моля помогнете ми с диетата

BB

09.11.07
17:50

Така значи аз съм на 15 години висок съм 174 и тежа 62-63 кг през последния месец изчистих 4 кг с НВД но сега искам да сменя диетата с РБД като искам за околко месец да сваля още 2-3 кг БМР ми е 2600 понеже искам да свалям съм извадил 500 калории и трябва да приемам по 2100 и така ето го и хранителния режим:
8:00 - 1 кофичка кисело мляко , 40 грама овесени ядки , 2 ябълки-околко 400 ккал
12:00- 60 грама ориз+ 150 грама пилешка пържола+200 грама грозде- към 410 ккал
2:00-  1 банан - към 100 ккал
4:00 - 25 грама бадеми -към 150 ккал
7:00- 150 грама риба тон +100 грама сирене+ 200 грама салата- към 530 ккал
10:00-200 грама пилешко + (да вкарам ли 200 грама салата и фъстъчено масло ако не кога му е времето на фъстъченото масло ? )
Приемам всякакви критики моля помогнете кажете ако приемам твърде много въглехидрати или разместете ако нещо не е на мястото си и следователно трябва да се яде в друг час мерси предварително :)

09.11.07
18:11

Епа щом си ги сметнал ще сваляш. А ти движиш ли нещо, за да ти влезат в употреба тия въглехидрати? Те са екстра гориво, ама треа ACTION.

BB

09.11.07
18:15

тренирам 4 пъти седмично като след всяка тренировка правя 30 минути кардио ама не мсилиш ли че са ми много плодовете и като цяло някви грешки откриваш ли и ще загубя ли много ММ защото в момента не зимам никакви хранителни добавки

09.11.07
19:02

казано от bbnewb на 09.11.07, 17:50:

Така значи аз съм на 15 години висок съм 174 и тежа 62-63 кг през последния месец изчистих 4 кг с НВД но сега искам да сменя диетата с РБД като искам за околко месец да сваля още 2-3 кг БМР ми е 2600 понеже искам да свалям съм извадил 500 калории и трябва да приемам по 2100 и така ето го и хранителния режим:
8:00 - 1 кофичка кисело мляко , 40 грама овесени ядки , 2 ябълки-околко 400 ккал
12:00- 60 грама ориз+ 150 грама пилешка пържола+200 грама грозде- към 410 ккал
2:00-  1 банан - към 100 ккал
4:00 - 25 грама бадеми -към 150 ккал
7:00- 150 грама риба тон +100 грама сирене+ 200 грама салата- към 530 ккал
10:00-200 грама пилешко + (да вкарам ли 200 грама салата и фъстъчено масло ако не кога му е времето на фъстъченото масло ? )
Приемам всякакви критики моля помогнете кажете ако приемам твърде много въглехидрати или разместете ако нещо не е на мястото си и следователно трябва да се яде в друг час мерси предварително :)

абе да ти кажа тоя банан не ти е нужен ,може да е рбд-ама недей се пак да прекаляваш-банани,грозде...замени ги с по-кисели или поне не толкова сладки плодове ако държиш. нз -може и да го казжам щото ме е страх от въглехидрати ама ... а и мисля , че е добре плодовете и другите въглехидратни неща да ги приемаш с белтъчни храни-примерно кисело мляко , яйце,месо или квото се сетиш.
със тая закуска не знам дали се наяждаш тия овесени ядки са си въздух според мен -вкарай яйца ,зеленчуци примерно,към тях може плод да прибавиш ако искаш
и като цяло менюто ти май май няма 2100 калорий-яж повече и по-качествено.
п.с. попринцип не съм привърженичка на мюслито и плодовете за междинна ,ако са сами особено, поради много причини - а най-важната защото огладнявам много бързо ,дори въобще не се наяждам.
Според мен едно по-засищащо рбд ( и аз съм на 15 и като отидеш на даскало нали знаеш как бързо огладняваш и без това заради “забавните” часове,така ,че е по-добре да не си тормозиш психиката с некви мюслита) , би изглеждало така :

1. 2 -3сварени яйца,  масло или зехтин ( квото искаш) , зеленчук (може и месо примерно )
2. плод ,около 200-300 гр кисело мляко ,30 -40 гр бадеми
3. ориз,картофи или там ако искаш нещо въглехидратно ,месо, салата със зехтин
4.следобедна-пак може ядки , плод ( ако следобедната ти е до 4 следобед примерно )
5.вечеря-месо или яйца,салата ,зехтин

тва е супер относително-главното което искам да кажа е да не стоиш гладен , аз със 2100 калорий знаеш ли колко много ям , тея банани и гроздета не стига 4е не те заси6тат , ама и са много калорични ...
а да и гледай храната да намалява с напредването на деня , а не обратното , ти гладуваш до 7 часа , фотосинезираш на един умрял банан и там някой и друг бадем , мюслитата аз не ги считам за храна ( така де овесени ядки и си4ки подобни ) , и после почваш с някви паржоли :) не казвам вечер да гладуваш , а просто да не струпваш храната по късното :)
поздрави- а и последно да кажа - щом не искаш да губиш мускулна маса - абе не знам дали въобще тва рбд ще ти свърши работа ,някак си мисля , че по-добре ще се чувстваш ако си на отрицателен калориен баланс на ВМ -НВД -пак ще си сваляш , ще си по-сит , по-енергичен... по-добри резултати се постигат :) Не знам-мое мнение

Мнението беше редактирано от тайна. на 09.11.07 19:08.

BB

09.11.07
19:28

еми аз аз също смятам че НВД-то е по добър вариант обаче имам проблеми с бъбреците и като се блъскам с яко меса и такива глупости и се обривам целия и заради тва трябваше да сменя на РБД защото се позволяват повече храни и трябва да ям много плодове заради витамините а  про НВД немога да ги ям щото са въглехидратни а ти мислиш ли че със сегашния режим ше мога да сваля 2-3 кг за 1 месец ?

09.11.07
21:50

казано от bbnewb на 09.11.07, 19:28:

еми аз аз също смятам че НВД-то е по добър вариант обаче имам проблеми с бъбреците и като се блъскам с яко меса и такива глупости и се обривам целия и заради тва трябваше да сменя на РБД защото се позволяват повече храни и трябва да ям много плодове заради витамините а  про НВД немога да ги ям щото са въглехидратни а ти мислиш ли че със сегашния режим ше мога да сваля 2-3 кг за 1 месец ?

хм ама аз говорех за ВМ-НВД :)

и да за 1 месец ако си стриктен ще паднат 2-3 кг ( 1 кило мазнина са - 7000 калорий -демек 2 седмици на 500 калорий дефицит ,правят 1 килограм свалени мазнини , =>за един месец 2 килограма в най-добрия случай. Е,разбира се ти може и вода и мускул и кво ли още не да стопиш и килата да са повече свалените , но не мисля , че е желателно ,щом не искаш да губиш ММ )

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1