08.11.07
18:54
Може ли някой да преведе това—->http://www.dennis-wolf.de/training.html
08.11.07
21:21
Трябва ти просто компютърен речник, тъй като не е свързан текст и не е на високо ниво. И сам можеш.
И иначе ... за какво ти е програмата на ИФББ атлет? Да не мислиш да я пробваш :)
08.11.07
21:35
Като него ще става :)
Програмата си му е изградена лично за него според мен . Се пак не всички имат нужда да тренират прасци 4 пъти .
А може и просто да е програмка, ориентирана към феновете и посетителите на сайта му :smirk: Единствено тия прасци са малко странни.
казано от Ради Хаджирадев на 08.11.07, 21:21:
Трябва ти просто компютърен речник, тъй като не е свързан текст и не е на високо ниво. И сам можеш.
И иначе ... за какво ти е програмата на ИФББ атлет? Да не мислиш да я пробваш :)
Аз съм му просто фен и той ми е кумир,но ми беше любопитно че него разбирам английския език.
Ради ти да не мислиш че ще тренирам по тая програма е. :D :D
09.11.07
17:50
казано от vlade на 09.11.07, 10:54:
А може и просто да е програмка, ориентирана към феновете и посетителите на сайта му :smirk: Единствено тия прасци са малко странни.
Нищо странно няма. За да имаш голям прасец какъвто му е нужен на него трябва да го натоварваш много. Много повече от ежедневното ходене, а с една тренировка седмично трудно ще стане това.
Винаги съм казвал че безмисленото копиране на сплитове е безумие, още повече пък на професионалист. Да се крадне някоя идейка и да се използва да но 100 % не е добра идея
казано от Георги Гайдов на 09.11.07, 17:50:
казано от vlade на 09.11.07, 10:54:
Нищо странно няма. За да имаш голям прасец какъвто му е нужен на него трябва да го натоварваш много. Много повече от ежедневното ходене, а с една тренировка седмично трудно ще стане това.
Jorku,
имах предвид, че 4 пъти прасец не се вписва в теорията ми, че това е масова програма, а не специална негова :)