Тренировка на Денис Волф

08.11.07
18:54

Може ли някой да преведе това—->http://www.dennis-wolf.de/training.html

Трябва ти просто компютърен речник, тъй като не е свързан текст и не е на високо ниво. И сам можеш.

И иначе ... за какво ти е програмата на ИФББ атлет? Да не мислиш да я пробваш :)

Като него ще става :)

09.11.07
10:00

Програмата си му е изградена лично за него според мен . Се пак не всички имат нужда да тренират прасци 4 пъти .

09.11.07
10:54

А може и просто да е програмка, ориентирана към феновете и посетителите на сайта му  :smirk: Единствено тия прасци са малко странни.

09.11.07
15:25

казано от Ради Хаджирадев на 08.11.07, 21:21:

Трябва ти просто компютърен речник, тъй като не е свързан текст и не е на високо ниво. И сам можеш.

И иначе ... за какво ти е програмата на ИФББ атлет? Да не мислиш да я пробваш :)

Аз съм му просто фен  и  той ми е кумир,но ми беше любопитно че него разбирам английския език.
Ради ти да не мислиш че ще тренирам по тая програма е. :D :D

казано от vlade на 09.11.07, 10:54:

А може и просто да е програмка, ориентирана към феновете и посетителите на сайта му  :smirk: Единствено тия прасци са малко странни.

Нищо странно няма. За да имаш голям прасец какъвто му е нужен на него трябва да го натоварваш много. Много повече от ежедневното ходене, а с една тренировка седмично трудно ще стане това.

09.11.07
21:30

Винаги съм казвал че безмисленото копиране на сплитове е безумие, още повече пък на професионалист. Да се крадне някоя идейка и да се използва да но 100 % не е  добра идея

12.11.07
06:51

казано от Георги Гайдов на 09.11.07, 17:50:

казано от vlade на 09.11.07, 10:54:

Нищо странно няма. За да имаш голям прасец какъвто му е нужен на него трябва да го натоварваш много. Много повече от ежедневното ходене, а с една тренировка седмично трудно ще стане това.

Jorku,
имах предвид, че 4 пъти прасец не се вписва в теорията ми, че това е масова програма, а не специална негова :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1