10.11.07
07:23
Купих си вчера едни аминокиселини на Primary Nutrition
Amino Stack 2 000 мг.
ГЛедам производител гр. Варна :)
Кажете си мнението някой ползвал ли го е нормално ли е да са произведени там.... :)
Благодаря предварително.
Ми тва за производството не е нормално ... пък фирмата за първи път я чувам
10.11.07
11:44
Продават ги във Варна тези.
10.11.07
12:45
:( ясно набутал съм се .... Предните ми бяха na БиоТек и съм си доволен ама бяха на таблетки и ... исках нещо на прах и тя ми препоръча тези ... :( ама следващия път пак си копувам на прах ...
Все пак ако някой ги е ползвал случайно нека сподели благодаря..
Имат отвратителен горчив вкус... не са като тези на биотек те леко дразнят но не се толкова горчиви.
10.11.07
20:55
Нормално ли е да горчат толкова и да миришат странно ?
30 лева изгорях ми се струва :(
11.11.07
06:52
Ясно реших го просто отивам там откъдето ги взех и го изсипвам в кофата пред тях... Дадох на един приятел (инструктор ) да ги опита и тои каза аз това няма да го пия нито изглежда нито мирише нито има вкус на аминокиселини... А и не съм го чувал.. И го изля в мивката :( .. аз снощи пих и ме боля стомаха.. за 19 лева щях да си купя едни biotech ама нали държаг да са на прах.. ся пия за 31 менте :(
Primary = Nutrim = trash.
предния път и с Nutrim се обутах ся с тези :(
11.11.07
09:39
Може би вкуса им е просто такъв. Същата работа е и със креатин-етил-естер - ужасно горчив вкус.
Няма смисъл да ги изхвърляш, изпий ги и виж дали поне ще те възстановявят. Аз та тази фирма използвам само млечен и яйчен протеин, казеин вече не произвеждали, защото не можели да поддържат продукта на ниска цена. Ясно е, че е гаражна история.
Другият път като отида ще поискам местонахождението на производствената им база. Интересно ми е къде се произвеждат и как.