За продуктите на Prolab

08.11.07
18:01

Здравейте! От месец и половина някъде използвам Creatine и Glutamine на Prolab. Може да се каже,че силата ми се покачи доста. Тъй като съм още новак на тема хранителни добавки, бих искал да попитам какви са впечатленията ви от този производител, защото продуктите са доста скъпи. А на пазара може би има доста по-евтини със същото качество. Та :) Какво мислите за Prolab конкретно. Thanks in advance.  :-)

08.11.07
18:16

Много добра фирма, ползвал много техни продукти и то някои по 2-3-4, че и повече пъти.

08.11.07
18:57

Техния креатин монохидрат е марка CreaPure които се води доста качествен .
Ползвал съм техен кофеин и съм доволен .

10.11.07
09:25

Мммда. И аз така мисля. Въпреки, че досега не съм използвал продукти на други фирми и нямам база за сравнение, затова се допитах до вас. Благодаря за отговрите. Добре, сега искам да задам въпроса си по-малко по различен начин. Тъй като не може да се определи субективно дали дадена хр.дбоавка е добра или не, защото има страшно мн фактори, които влияят на себеусещането след према, дори и внушението. Та сикам да ви попитам. Вие коя фирма бихте предпочели например Universal, Prolab, Twinlabs, Genesis да ре4ем. Как правите избора си и дали той е повлиян от рекламата и маркетинговите срадства на фирмата или е на база лично усещане на ефекта от продукта. Ще съм благодарен за всяко мнение по въпроса. :) Благодаря

10.11.07
09:52

Аз лично ги избирам така:
1. Да е на реномирана фирма, всичките са US фирми така че ..... е без значение.
2. Етикета - брой сървинги, количество от дадена съставка в сървинг и т.н. Абе един вид анализ.
3. Цената.

ИВ

10.11.07
11:40

казано от emzo на 10.11.07, 09:52:

2. Етикета - брой сървинги, количество от дадена съставка в сървинг и т.н. Абе един вид анализ.
3. Цената.

x2

10.11.07
14:08

казано от emzo на 10.11.07, 09:52:

3. Цената.

x3

10.11.07
23:40

И аз съм така - не е ли американско - една класа надолу с малки изключения. Иначе ПРОЛАБ е една добра американска марка.

10.01.08
11:18

Като ползвател на продуктите на ProLab, няма съмнение, че съм много доволен. Но имам един въпрос или по-скоро то за мен си е направо казус.

Сега ще стесня кръгозора само относно креатина. На пазара се предлагат най-различни креатини. Този на Пролаб е доста скъп и в разфасовката има само креатин и нищо друго. Има обаче други марки, които са доста по-евтини, а в съдържанието има креатин, таурин, витамини от групата В и още много други работи, за които сега не мога да се сетя. Като пример се сещам веднага за ProNutrition. 500 гр е разфасовката и там има креатин и всички тия джаджи, които изброих и още отгоре - Цена 23 лв.

Моя креатин е 210 гр САМО КРЕАТИН на пролаб и струва 29 лв. Защо аджеба е така и не правя ли грешка като си купя пролабския продукт, се питат сигурно много включително и аз.

Питам защотот имам няколко кутии креатин. Чичо ми ходи много по чужбините и като се върна ми накупил доста, но той завалията не е много голям разбирач. И сега се опитвам да продам едната за 27лв, защото не ми трябва, но не мога, заради тези различия в цената. Вие какво бихте използвали като аргумент, ако бяхте на мое място? Не приемайте поста като зов за помощ :))))) То е една доста интересна тема над която съм мислил и преди, но за жалост няма с кого да обсъдя. :)

Мнението беше редактирано от Brachi на 10.01.08 12:02.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1