11.11.07
05:06
Имам един въпрос от значение ли е кога ще се спи (вечер или през деня) за мускулите или за тях е важно да се спи :) смисъл аз винаги спя поне по 8 часа, кога съм на даскало и събота и неделя даже по 12-13 часа :) Ясно ми ,че от 10-00:00 часа организма почива най - добре и така на татък :) Мисля,че разбирате въпроса :)
ПП Просто Петък ,Събота и Неделя,а даже и през седмицата понякога ми се налага да работя до доста късно на компютъра и нямам възможност да лягам,да после компенсирам със сън де,но мисълта ми е че не спя през нощта или ако спя то е нещо от сорта на от 23-00:00 до 6:45 и отивам на даскало после от 13:00 до 17:00 пак спя и отивам на тренировки(не фитнес) а Събота и Неделя даже ми се случва да си легна в 04:00 и да стана в 16:00 - 17:00 часа,общо взето т’ва са ми часовете,постоянните часове,не се променят,смисъл организма си е привикнал към тях,но главната ми мисъл е проблем ли е това,трябва ли да се мъча да го разбивам този режим,ясно,че е по - хубаво да го разбия,но да.. надявам се да съм се изразил точно и ясно :)
Има значение...нощния сън е по-пълноценен от дневния,но в твоя случей не е фатално,така че не е проблем това,което правиш.
10ина часа сън?
Ще си проспиш живота, ей :P
Казват, че нощем е по-пълноценно. За мен лично няма никакво значение, даже вечер заспивам по-трудно.
11.11.07
12:09
Аз до колкото знам е по полезно вечер за ръста ти но за мусколите мисля че няма значение стига да си спиш поне 8 часа ;-)
11.11.07
13:18
казано от Bill Goldberg на 11.11.07, 12:09:
Аз до колкото знам е по полезно вечер за ръста ти но за мусколите мисля че няма значение стига да си спиш поне 8 часа ;-)
аз ръст имам 190 см :) за мускулите имам предвид,винаги си спя по 8 даже повече от 8 часа на ден :) Мерси много за отговорите :)
Теоретично нощният сън е по-полезен от дневния. Но по-скоро е важно към какъв режим на живот ще ти привикне тялото. Хубаво е все пак да има режим. Ако ще да е от 04:00 до 13:00 пак може да е достатъчно. Гледай да си отпочинал и работоспособен, пък кога точно се спи не е толкова съществено. Един приятел преди време работеше нещо странно надомно с компютър и спеше на всеки 2-3 часа по един някъде заради работата, и не се оплакваше.
11.11.07
18:10
казано от marzipan на 11.11.07, 14:33:
Теоретично нощният сън е по-полезен от дневния. Но по-скоро е важно към какъв режим на живот ще ти привикне тялото. Хубаво е все пак да има режим. Ако ще да е от 04:00 до 13:00 пак може да е достатъчно. Гледай да си отпочинал и работоспособен, пък кога точно се спи не е толкова съществено. Един приятел преди време работеше нещо странно надомно с компютър и спеше на всеки 2-3 часа по един някъде заради работата, и не се оплакваше.
Е , явно е бацал мойта работа или нещо като нея :) Когато мога лягам,когато не и така,общо взето организма си ми е свикнал и даже да има моменти когато да си легна в 1 и да стана в 7 за даскало пак съм си отпочинал,свеж готов за действие и като се прибера в 13:00 лягам да спя до 17:00 :) така съм си свикнал :) и вече,да казал съм други режими.
Благодаря за отговорите :)