не може така,ръцете

Темата е заключена.

11.11.07
05:16

Така гърба и корема изкачат вече много на преден план за разлика от ръцете,като ходя по улиците с някоя блузка излиза,че се перча в стил “кв. гамен”,защото имам перки,а ръцете ми са хилави и е смешно ,смисъл излиза,че си придавам важност,а това не е така,мисля,че се сещате за какво говоря :)

Та какво да направя,че сега зимата да порастн тия ръце,не може така,нечовешко е... сега ръката ми е към 29 (преди 1 месец,месец и нещо са тези данни,в студено) искам да я направя 33-34 ,а пък ако може и 35 да стане в студено екстра :) Дайте някакви идей какво да пия,да ям да блъскам,че да стане за зимата...

ПП те и гърдите ми изостанаха,но почнах да ги помпам и тях и ще се справя,виждам разлика,ама в тия ръце имам чувството,че от както съм почнал да тренирам са си все такива...

ПП2 според мен проблема идва от масата,ако е така кажете какво да правя,някъв режим да захвана с ядене и пиене и да се успоя,че не мога да спя,вече имам кошмари как гърба ми става 2 метра,а ръцете си остават 2см...

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 18.11.07 09:19.

11.11.07
08:10

Кажи как ги тренираш?Как се храниш?ръст,кг,години?
Иначе за маса ВВД

Мнението беше редактирано от Финдо на 11.11.07 08:13.

11.11.07
08:16

Ми с крив лост 40 кила тежест по 10 пъти в серия,понякога докарвам 5 серии,но най - често спирам на 3ри :) с дъмбел на ръка по 8 - 10кила дъмбелче по 10 пъти в серия 5 серии и за трицепс зад врат с дъмбел 8-10 кила(тези който си ползвам за бицепса де) пак по толкова серии :)

190 см 66.8 кила(отслабнал съм или стария кантар не е бил верен)

Режим на хранене никакъв,ям по много и гледам да има белтъци,смисъл яйца,месце,оризец , мляко(прясно/кисело), рибка и т.н ,нямам определен режим на хранене,гледам да изобилсват нещата ,които са доказани като добри за покачване на мускулна маса и да не е еднообразно ядене в същото време ;)

Мнението беше редактирано от Besnia2006 на 11.11.07 08:17.

11.11.07
10:01

казано от Besnia2006 на 11.11.07, 08:16:

Ми с крив лост 40 кила тежест по 10 пъти в серия,понякога докарвам 5 серии,но най - често спирам на 3ри :)

Намали тежестите, прави пълен обхват на движението и се стреми да сгъваш с ръцете, а не просто да вдигаш тежестта.
Съмнява ме, че с 29 ръка можеш да сгъваш правилно с 40 кг щанга.

При тези размери няма как да имаш по - големи ръце. Теглото ти е много ниско. Според мен ръцете са последната ти грижа в момента, трябва да се заемеш сериозно с покачване на тегло. Ръцете сами ще порастнат, като качиш десетина килограма.

Режим на хранене никакъв,ям по много и гледам да има белтъци,смисъл яйца,месце,оризец , мляко(прясно/кисело), рибка и т.н ,нямам определен режим на хранене,гледам да изобилсват нещата ,които са доказани като добри за покачване на мускулна маса и да не е еднообразно ядене в същото време ;)

Това, което ядеш сега го удвои като количество. За да си 67 кг на този ръст, явно ядеш прекалено малко.

11.11.07
13:22

Тежестите ги вдигам правилно :) с тези кила и размери,които съм в момента не изглеждаше възможно да бутна 85 кила лежнка ама факт ;) правилно си ги вдигам,споко,не съм като другите малчогани да се клатя все едно съм на сцената и да се кефя,че вдигам 2000+ кила ;) Знам си добре урока,че по - добре малко,но правилно ;)

Ям по супер много човек,не можеш да си представиш по колко много ям...

Еми да и аз т’ва съм написал,че май с маса ще се оправят нещата,но как да кача като нищо не ми се лепи,то как да се лепне,като на мене седенето ми е само пред компа и спане,иначе или фитнес или даскало или тренировки по handball… Тегаво е,ако имаш идея ще се радвам да я чуя :)

11.11.07
13:24

казано от Петко К на 11.11.07, 10:01:

При тези размери няма как да имаш по - големи ръце. Теглото ти е много ниско. Според мен ръцете са последната ти грижа в момента, трябва да се заемеш сериозно с покачване на тегло. Ръцете сами ще порастнат, като качиш десетина килограма.

Аз съм същите килограми, 187 съм висок и ръката ми е 37 студена.
ПП. В никакъв случай не се хваля, защото обективно погледнато не е нищо. Просто казвам, че е възможно.

Мнението беше редактирано от ozo на 11.11.07 13:26.

11.11.07
13:52

казано от ozo на 11.11.07, 13:24:

ПП. В никакъв случай не се хваля, защото обективно погледнато не е нищо. Просто казвам, че е възможно.

Е т’ва е ебати анумалията,как си я направил толкова с тези кила,не вярвам 3 см от ръста да играят такава роля,бахх голям ръка имаш :)

11.11.07
14:22

Може би се престараваш с  тренровките, може би почивката не е достатъчно; щом искаш съвет трябва да си дадеш и програмата, не само да кажеш кои 2-3 упражнения правиш за ръце, защото ръцете се натоварват при всичко останало. Също така ако не правиш крака - започни, помага (това последното не го казвам от личен опит, а от това, което съм чел из форума).
Освен това в млякото и ориза няма белтъчини. В млякото всъщност няма почти нищо,  а в ориза има въглехидрати.
Важно е също така да се яде равномерно през деня, особено след като си ектоморф и ти е трудно да качваш. Трябва може би също да преосмислиш пред- и след-тренировъчното хранене, защото от тренировката една неголяма част всъщност е свързана с местене на желязо и чугун от тук там и обратно.

EDIT: Може би е време да смениш упражненията, ако отдавна правиш едни и същи. Или поне реда на изпълнение - бицепс->трицепс или трицепс->бицепс. Сплит на 2-3-4 месеца също може да се смени драстично, за да се стреснат мускулите...

Мнението беше редактирано от marzipan на 11.11.07 14:28.

11.11.07
16:17

казано от marzipan на 11.11.07, 14:22:

Освен това в млякото и ориза няма белтъчини. В млякото всъщност няма почти нищо,  а в ориза има въглехидрати.

В млякото няма почти нищо ... , в млякото има всичко - това е универсалната храна - ако нямаше нищо щеше да си останеш с теглото с което си роден.

11.11.07
18:06

казано от Alkorin на 11.11.07, 16:17:

казано от marzipan на 11.11.07, 14:22:

В млякото няма почти нищо ... , в млякото има всичко - това е универсалната храна - ако нямаше нищо щеше да си останеш с теглото с което си роден.

Съглаен съм,млякото е основно + аз не казах ,че във всичките храни дето ям има белтъци,просто избройх ;) как и да е :)

Ми де да знам,май ми се събират само такива упражнения,за ръце,аз като се замисля,че не знам други :) Отделно дето правя набирания и кофи ,лежанка,скрипец,файс,абе тренирам си хахаа :)

ПП Ще се придържам към мойте мисли и към мислите на Петко,за масата,явно няма друга алтернатива,а как ще качвам ела разбери....

Мнението беше редактирано от Besnia2006 на 11.11.07 18:07.

11.11.07
20:40

четах скоро едно изказване на 1 мн известен силов трениор Бил Стар.А то се състоеше в това как да са постигнат по големи резултати относно ръцете.Според него големи ръце не може да се постигне само с упражнения за раце т.е. сгъване за бицепса и другите упражнения за трицепс.Колкото и тежко да натоварваме ръцете с познатите ни упражнения за ръце ще има резултат но няма да е толкова много удовлетворяващ.Според него ако се приложи силова тренировка за по големите мускулни групи-груб,гърди рамо ефетка ще е по голям.Примерно при повдигането на щанга за трапец.Това упражнение натоварва трапеца, но когато се изпълнява динамично, то натоварва и мускулите брахиалис и брахиорадиалис, които са съставна част на ръцете. Невъзможно е със сгъване на ръцете да се натоварят така тежко тези два мускула. Също така и при повишаването на тежестите за раменна преса  ще изградим  една база, на която може да се опре трицепса. Принципът е приложим за всяка една мускулна група.Идеята му е че дори с едни клекове може да изградим големи ръце..но не само това упражнение и с  упражненията за другите мускулни групи...като мъртва тяга, придърпване на щанга от водоравен наклон, повдигане на раменете с щанга в ръце, бенч прес, бенч прес от наклон, набиране, придърпване на скрипец, раменни преси и кофички с утежнение.Това е моят коментар по темата. :)

11.11.07
21:29

казано от StyLLinG на 11.11.07, 20:40:

четах скоро едно изказване на 1 мн известен силов трениор Бил Стар.А то се състоеше в това как да са постигнат по големи резултати относно ръцете.Според него големи ръце не може да се постигне само с упражнения за раце т.е. сгъване за бицепса и другите упражнения за трицепс.Колкото и тежко да натоварваме ръцете с познатите ни упражнения за ръце ще има резултат но няма да е толкова много удовлетворяващ.Според него ако се приложи силова тренировка за по големите мускулни групи-груб,гърди рамо ефетка ще е по голям.Примерно при повдигането на щанга за трапец.Това упражнение натоварва трапеца, но когато се изпълнява динамично, то натоварва и мускулите брахиалис и брахиорадиалис, които са съставна част на ръцете. Невъзможно е със сгъване на ръцете да се натоварят така тежко тези два мускула. Също така и при повишаването на тежестите за раменна преса  ще изградим  една база, на която може да се опре трицепса. Принципът е приложим за всяка една мускулна група.Идеята му е че дори с едни клекове може да изградим големи ръце..но не само това упражнение и с  упражненията за другите мускулни групи...като мъртва тяга, придърпване на щанга от водоравен наклон, повдигане на раменете с щанга в ръце, бенч прес, бенч прес от наклон, набиране, придърпване на скрипец, раменни преси и кофички с утежнение.Това е моят коментар по темата. :)

Така е,ръце се правят посредством тренировки за цялото тяло,но аз искам сам тях да ги напомпам за отрицателно време,защото продължа ли да помпам както си трябва гърба ще ми порастне още повече и корема и гърдите ще порастнат,а ръцете ще си седят тяака или малко по - големи ще станат,но пак няма да е съразмерно.Сега симисля,че има малчогани,дето пишат е така с едната цел да има станат по - големи ръцете,но аз съм пуснал и снимки в “Общия форум” и можете да видите,че не се ебавам,гърба ми е много по - голям ръцете и изглейда смешно,все едно съм се напомпал със стероиди само в гърба.....

ПП иначе в Понеделник тренирам за гръб със скрипец,набирания,чукчета,но ги редувам общо взето чукчета набирания,гледам да не пренатоварвам и за трицепс скипец и после ако не ме мързи и зависи как ми върви режима правя корем,във Вторник правя гърди - лежанка,флайс и скрипец и в Сряда помпа в нас,имам си крив лост и т.н за бицепс и трицепс,отделно тренирам хаднбал,общо взето това са ми упражненията :) Ще се радвам да кажете някакви изпълнения на упражнения ли знам ли че да мръдна :)

Мнението беше редактирано от Besnia2006 на 11.11.07 21:33.

11.11.07
21:35

Говорех за киселото мляко...после прочетох, че е писал и прясно...пообъркал съм се, де :)
Наистина може да опиташ да правиш тежки, базови упражнения за големите групи и да оставиш ръцете малко на спокйствие.

11.11.07
21:36

казано от marzipan на 11.11.07, 21:35:

Говорех за киселото мляко...после прочетох, че е писал и прясно...пообъркал съм се, де :)
Наистина може да опиташ да правиш тежки, базови упражнения за големите групи и да оставиш ръцете малко на спокйствие.

Ем виж какво съм писал в послепис и кажи мнение или дай съвети нещо да правя :)

12.11.07
06:50

Защо не пробваш да вземеш хранителни добавки,креатин,протеин и тн... .Пробвай да тренираш мускула по 2-пъти в седмицата.При мен има ефект.Аз бях 78кг.с 38см.ръка.Сега съм 93кг.с 48 ръка,висок 178 и това за 3год.труд.Не знам дали е добре това което съм постигнал,но имам напредък.Просто експерементирай.Не е лесно наистина.

Мнението беше редактирано от mihtar на 12.11.07 06:52.

12.11.07
18:59

казано от Besnia2006 на 11.11.07, 13:52:

Е т’ва е ебати анумалията,как си я направил толкова с тези кила,не вярвам 3 см от ръста да играят такава роля,бахх голям ръка имаш :)

ХАХХАХА голяма, пичовете 50така гонят аз има още хляб да ям да стигна 40… Иначе просто гледам да качвам чисто, без мазно и изглежда голяма, като цифра е доста скромно :) .
А сега по темата. Честно казано когато тренирам ръцете си давам най-много зор.  Не знам как мислят другите, но за мен суперсериите трицепс-бицепс УЖАСНО помагат. През 2-3 тренировки за ръце  1 такава си правя. Също така може да послушаш пича преди мен, който предлага тренировка за ръце 2 пъти седмично. Надъхай се и ше растат, нема де да идат :)
Сега зимата треба станем големи :)

12.11.07
23:51

казано от ozo на 12.11.07, 18:59:

казано от Besnia2006 на 11.11.07, 13:52:

ХАХХАХА голяма, пичовете 50така гонят аз има още хляб да ям да стигна 40… Иначе просто гледам да качвам чисто, без мазно и изглежда голяма, като цифра е доста скромно :) .
А сега по темата. Честно казано когато тренирам ръцете си давам най-много зор.  Не знам как мислят другите, но за мен суперсериите трицепс-бицепс УЖАСНО помагат. През 2-3 тренировки за ръце  1 такава си правя. Също така може да послушаш пича преди мен, който предлага тренировка за ръце 2 пъти седмично. Надъхай се и ше растат, нема де да идат :)
Сега зимата треба станем големи :)

Само не разбрах за кво се изхили като за човек с такъв ръст и тегло 37 ръка е много голяма,ако не си измисля нещо пича де :) азлично не мога да си го представя как ще изглежда това нещо,но всичко е възможно :)

ПП горовя изцяло за ръст тегло,иначе съм виждал хора и над 198 дето са с 45-50 ръце,ама те са 100+ кила да речем,а това (той каза,че е с мойте мерки) 190 човек 66,аре да го кажем 70 кила 37 ръка... той е расъл само на ръце хахаха

Мнението беше редактирано от Besnia2006 на 12.11.07 23:53.

13.11.07
11:55

Позволи ми да не ти повярвам. 66 килограма, 187 ръст и 37 ръка нещо не се връзват. Прекалено малко килограми имаш за тоя ръст, та да имаш 37 ръка.

13.11.07
14:24

Ами незнам как да ти го докажа... Виж в темата за снимките бях сложил 1 къде се вижда трицепса само обаче. С метъра ли да се снимам ;) Ше ми се смеят хората, сякаш не 37 ами 47, че чак снимки да си правя. Точно 66кг , 187см, 37 ръка. А и няма за какво да лъжа.

Мнението беше редактирано от ozo на 13.11.07 14:26.

ZO

13.11.07
21:46

Бааа само за ръце ли си тренирал е човек аз съм 186 см. 70 кг. 34 ръка

VL

14.11.07
11:22

И аз съм така 65 кг 34 рака на 15 год съм 180 см и доста трудно сам я направил .Апак за ония дет вика че ръката му е 38 или там колкото беше не ми се вярва много много но все пак е възможно защото е и висок ;)

14.11.07
11:23

казано от Zoning на 13.11.07, 21:46:

Не знам за кво е тренирал,но или ни има за рибоци или не знам кво е станало хаха :) аз братче (премерих се точно) 190 човек 69 кила 29 ръка хахахах а тоя пич разцепи отвсякъде рибата :)

ПП или ръцете му изглеждат като все едно направени от пластелин и само те са яки,другите му части от тялото са с средна обиколка 15 или лъже яко :) Все пак докато не видим,не можем да обвиняваме в лъжа ;)

ПП2 а може височината му да не е толкова или килата,да не се е премерил точно ;)

14.11.07
15:09

казано от Besnia2006 на 14.11.07, 11:23:

Не знам за кво е тренирал,но или ни има за рибоци или не знам кво е станало хаха :) аз братче (премерих се точно) 190 човек 69 кила 29 ръка хахахах а тоя пич разцепи отвсякъде рибата :)

ПП или ръцете му изглеждат като все едно направени от пластелин и само те са яки,другите му части от тялото са с средна обиколка 15 или лъже яко :) Все пак докато не видим,не можем да обвиняваме в лъжа ;)

ПП2 а може височината му да не е толкова или килата,да не се е премерил точно ;)

Тези дни ще се снимам в цял ръст. Ръцете ми вървят както останалите мускулни групи - еднакъв прогрес имам. Може би единствено гърдите са ми по-слаби. Абе тези дни ще сложа снимчица, че малко ме изнервя това. Или това било, или онова било....щом ви казвам - няма за какво да лъжа !
Но все пак си мислете каквото искате, няма как да ви го докажа.
ПП. А на тая снимка на гърба, която съм постнал в темата със снимките съм дори 2кг по-лек от сега, тоест 65.
ПП2 Това, че на ТЕБ не ти се вярва нищо не означава. И на мен не ми се вярва, че правиш бицепс с 40кг лост - 10 повторения, при положение, че имаш 29 ръка, но...

Мнението беше редактирано от ozo на 14.11.07 15:34.

16.11.07
09:13

казано от ozo на 14.11.07, 15:09:

казано от Besnia2006 на 14.11.07, 11:23:

Тези дни ще се снимам в цял ръст. Ръцете ми вървят както останалите мускулни групи - еднакъв прогрес имам. Може би единствено гърдите са ми по-слаби. Абе тези дни ще сложа снимчица, че малко ме изнервя това. Или това било, или онова било....щом ви казвам - няма за какво да лъжа !
Но все пак си мислете каквото искате, няма как да ви го докажа.
ПП. А на тая снимка на гърба, която съм постнал в темата със снимките съм дори 2кг по-лек от сега, тоест 65.
ПП2 Това, че на ТЕБ не ти се вярва нищо не означава. И на мен не ми се вярва, че правиш бицепс с 40кг лост - 10 повторения, при положение, че имаш 29 ръка, но...

Е май минахме на заяждане ;) ок,ако искаш да идем в зала да ти покажа ;) но ти как ще ми покажеш 37 ръка мисли ;) + аз не знам дали виждаш,нищо не съм казал,даже казах,че е ебати анумалията,евала ти направих,но щом така искаш ок :) Кажи къде и кога и в кой фитнес отиваме да ти покажа,но ти ако не ми покажеш 37 ръка кво правиме ? + виж,че половината форум викат,че е невъзможно това което казваш,докато моето си е чиста сила ;) след като видях,човек с ебати крачетата да кляка с 180 кила моите 40 за бицепс ми се виждат нищожни хаха :)

Мнението беше редактирано от Besnia2006 на 16.11.07 09:14.

16.11.07
14:19

Качих снимки в темата за снимки, ако не ти се струва 37 не знам какво друго да направя. Ако също така си мислиш, че в момента съм по-тежък от 67 кг или пък, че съм по нисък от 187 също няма как да те убедя. Ако искаш вярвай, ако не - недей. Аз не мога да ти го докажа, а и нямам кой знае какъв зор.
И не, не се заяждам, просто ме ядоса малко това, че според теб съм ви имал за “рибоци”.
btw виж датата ми на регистрация във форума, виж и твоята. Все пак е нормално да имам по-голям напредък. Не че е чудо напредък де...искаше ми се сега да съм 5-6 кг по-тежък, но и това трябва да стане. Няма да пиша повече в тая тема 1во, че много offtopic и 2ро, че нямам какво повече да кажа.

Мнението беше редактирано от ozo на 16.11.07 14:26.

17.11.07
03:39

казано от ozo на 16.11.07, 14:19:

Качих снимки в темата за снимки, ако не ти се струва 37 не знам какво друго да направя. Ако също така си мислиш, че в момента съм по-тежък от 67 кг или пък, че съм по нисък от 187 също няма как да те убедя. Ако искаш вярвай, ако не - недей. Аз не мога да ти го докажа, а и нямам кой знае какъв зор.
И не, не се заяждам, просто ме ядоса малко това, че според теб съм ви имал за “рибоци”.
btw виж датата ми на регистрация във форума, виж и твоята. Все пак е нормално да имам по-голям напредък. Не че е чудо напредък де...искаше ми се сега да съм 5-6 кг по-тежък, но и това трябва да стане. Няма да пиша повече в тая тема 1во, че много offtopic и 2ро, че нямам какво повече да кажа.

Кво общо имаше дата на рег-а с напредъка хахахаха

17.11.07
09:18

Времето, от когато тренирам/ш.......

17.11.07
14:14

казано от ozo на 17.11.07, 09:18:

Не знаех,че тренировката е свързана с това от кога си регнат във форума ахах :) + за т’ва време за което тренираш имаш само ръце,аз за 4 месеца направих 6 пъти по - яко тяло от твоете,но за ръцете ти правя евала ;) айде няма да мерим пишки 1во,че е детско и 2ро ,че е тъпо и 3то всички тренираме за да ни е кеф ,да се чувстваме добре ;)

Мнението беше редактирано от Besnia2006 на 17.11.07 14:15.

17.11.07
14:32

казано от Besnia2006 на 17.11.07, 14:14:

Не знаех,че тренировката е свързана с това от кога си регнат във форума ахах :) + за т’ва време за което тренираш имаш само ръце,аз за 4 месеца направих 6 пъти по - яко тяло от твоете,но за ръцете ти правя евала ;) айде няма да мерим пишки 1во,че е детско и 2ро ,че е тъпо и 3то всички тренираме за да ни е кеф ,да се чувстваме добре ;)

EDIT: Бях написал един дълъг пост в отговор на простотията ти, но реших да го махна. Не ми се занимава повече с теб, мистър “яко” тяло. Карай си там колелцето и толкова.
ПП. Тея къде са ти казали, че вървиш като пуяк явно имат право хората... стани наистина здрав и тогава се надувай, за сега ИЗОБЩО не ти отива, да не кажа, че е смешно.

Мнението беше редактирано от ozo на 17.11.07 14:53.

18.11.07
08:11

казано от ozo на 17.11.07, 14:32:

казано от Besnia2006 на 17.11.07, 14:14:

EDIT: Бях написал един дълъг пост в отговор на простотията ти, но реших да го махна. Не ми се занимава повече с теб, мистър “яко” тяло. Карай си там колелцето и толкова.
ПП. Тея къде са ти казали, че вървиш като пуяк явно имат право хората... стани наистина здрав и тогава се надувай, за сега ИЗОБЩО не ти отива, да не кажа, че е смешно.

Аз сега не се надувам заради тяло,защото знам,че съм слаб,никога целта не ми е била да ставам триклирен гардероб ;) Мога доста повече неща,но явно си малък и няма да зацепиш,няма смисъл да пиша + каква простутия,виж се ти какво си написал... Ти имаш ли на идея,че има хора дето изобщо не са регнати във този или друг форум и ти и 90% от форума не можем да им стъпим на малкия пръст,толкова са яки и мощни и релефни и кво ли не.... Вземи виж какво пишеш и тогава пак критикувай.Разбирам,че си още малък,но като искаш да ставаш голям навид стани първо на акъл!

Стига толкова.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1