Какво да пия ?

11.11.07
16:53

Здравейте, на 15 години съм 181-2 и тежа само 63 кила .. Пил съм 2-3 седмици Whey Protein на Now Foods и мисля, че имаше добър ефект..  От утре пак почвам да го пия. Но все пак трябва ли ми нещо друго или за сега само с това да си остана?  Ям доста месо, картофи, хляб,  яйца от време на време, но мисля по-честичко да почвам. Кажете :) Да купувам ли нещо друго или само протеина си ми е добре ?

ИВ

11.11.07
18:11

С протеина си си добре.

Хапвай си повечко - месо, риба, яйца, мляко, кашкавал, сирене, плодове, зеленчуци, овесени ядки, ориз, картофи... Имат богат избор от продукти, с които ще постигнеш много :).

Прави ги там 4-5 хранения днено + 1-2 шейка е добре за теб :).

DE

11.11.07
18:28

Точно така! На 15 години си, протеин + витамини за теб, друго не! Изброените храни по-горе ще направят чудеса за тебе ако си похапваш 5-6 пъти на ден. Ако искаш маса гледай са си хапваш минимум 3000 калории на ден!

Общо си представил храненето си, общи съвети и получаваш - сподели какво конкретно ядеш час по час и да видим, дали може да се добави / размести нещо по режима.

11.11.07
19:49

казано от Димитър Михайлов на 11.11.07, 18:54:

Общо си представил храненето си, общи съвети и получаваш - сподели какво конкретно ядеш час по час и да видим, дали може да се добави / размести нещо по режима.

Сутрин ставам около 8-9 и закусвам корн-флейкс с прясно мляко
Преди да тръгна на училище (към 12) ям пилешки хапки/ пържоли ( от всякакво месо ) ; картофи/ сандвичи с шунка,филе,салам, каквото има..
На училище ям един или 2 пъти сандвич с кюфте и пържени картофи. ( Към 4-5 часА )
Като се прибера Риба/пържоли/картофи/ориз/манджи/супи ?!
Нямам определени часове, в които се храня, както и с какво се храня.. Ям каквото е сготвено или каквото си приготва :)
Просто не мога да кажа на майка ми всеки ден искам да ми готвиш това, това и това..
Знам, че покачването на маса е трудно без добро хранене, но не мисля че се храня толкова зле ?
Та кажете сега “дали може да се добави / размести нещо по режима”

Мнението беше редактирано от UltraVisioN на 11.11.07 19:50.

11.11.07
20:00

Батка режима е добър,ако тренираш правилно с времето ще постигнеш доста,се пак си оше млад :)

FL

12.11.07
00:07

повечко месо пии хаха ;))

DE

12.11.07
13:34

Сутрин замени корнфлекса с 2 яйца + 7 яични белтъци. Можеш да си хапнеп и хляб със стафиди или 3 с.л. конфитюр. Изяж и един плов, примерно банан.

Яж повече пилешки гърди. Можеш да ги месиш с нискомаслена майонеза или ниско маслено сирене. Домати, лук прибавяй към тях.

Яж по 100 тина грама спагети + доматен сос.

Пуешко меса с варени картофи.

Пии между храненията суроватка.

Задължително всеки ден РИБА!

Сменяй месото. Примерно един ден ядеш пилешки гърди с пуешко, на другия яж пилешки гърди с телешко!

12.11.07
14:55

казано от UltraVisioN на 11.11.07, 16:53:

Здравейте, на 15 години съм 181-2 и тежа само 63 кила .. Пил съм 2-3 седмици Whey Protein на Now Foods и мисля, че имаше добър ефект..  От утре пак почвам да го пия. Но все пак трябва ли ми нещо друго или за сега само с това да си остана?  Ям доста месо, картофи, хляб,  яйца от време на време, но мисля по-честичко да почвам. Кажете :) Да купувам ли нещо друго или само протеина си ми е добре ?

Да естествено,ако нетренираш редовно трябва да вземеш още нещо за пиене...  ракия и нещо за рязредител :-)

12.11.07
21:29

казано от DexterJackson на 12.11.07, 13:34:

Сутрин замени корнфлекса с 2 яйца + 7 яични белтъци. Можеш да си хапнеп и хляб със стафиди или 3 с.л. конфитюр. Изяж и един плов, примерно банан.

Яж повече пилешки гърди. Можеш да ги месиш с нискомаслена майонеза или ниско маслено сирене. Домати, лук прибавяй към тях.

Яж по 100 тина грама спагети + доматен сос.

Пуешко меса с варени картофи.

Пии между храненията суроватка.

Задължително всеки ден РИБА!

Сменяй месото. Примерно един ден ядеш пилешки гърди с пуешко, на другия яж пилешки гърди с телешко!

Мерси ще се опитвам да ги ям тия неща колкото мога :) ..
Някой друг ако има предложения да пише :).. Но да не са такива от рода ” Пий ракия с разредител :^) “

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1