10.11.07
14:34
Вчера правих трицепс и на третата серия от изтласкването на дъмбели с тесен хват ми се пре***а гърба.нещо ме преряза и ми се схвана част от него.А днес ме боли още повече.Дали е от неправилна техника,или от незагряване?
Може би и от двете. И мен ме е заболявал гърба при лежанка, когато не съм застанал достатъчно стабилно и балансирам не с краката, ами се гърба всъщност. Инетересното е, че и днес те боли...Намери някой да те разтрие както трябва и подозирам, че ще ти мине.
Вземи горещ душ и не блъскай докато не ти мине. Ако няма подобрение до утре най късно други ден отиди на лекар. А болката може да дойде ако си се мъчил да правиш most
Следващата седмица със сигурност няма да правя , ако отмине,най-рано в Петък.А болката доиде на последното повторение ,последната серия ,изтласкване с тесен хват за трицепс с 15 кг дъмбели
Може нещо да си се сецнал. Виж някой, който знае как се оправя гръб - заставаше се гръб в гръб, ти си кръстосваш ръцете на гърба, той те хваща за лактите и се навежда напред да те тръсне няколко пъти, докато спре да ти пука гърба. Това е по-скоро за кръст, ама може и да помогне. Все пак го обмисли, де, за да не се окаже, че ще влоши някоя евентуална травма. Аз само давам идеяв какво още може да помогне. Има още няколко подобни “бабини лекове”, ама вече не ги помня, треньора по гребане ни ги беше показал ама преди година и нещо, а аз като стар човек забравям :P
Случват се разни прещипвания, при мен невъднеж е ставало. Ако за 2-3 дена не отмине, посети лекар да се произнесе. Ако започне да минава, не прави тренировка за гръб веднага.
мм при мен се получи същото много ме болеше гърба(от успоретка) продължи 30 дена някаде ама надявам се при теб да не е сериозно(тва от рода на фастум гел или нещо др.... просто излишни пари никакъв ефект)
Мнението беше редактирано от lololo на 12.11.07 13:33.