Androstenedione

Темата е заключена.

19.12.04
18:14

Андростендион или да има познати да са го ползвали и какъв е реялния ефект от него и забелязват ли се странични ефекти, какви са те ?

Темата е за прохормони, забранени или не, ще остане в раздел “Забранени Медикаменти”
-политика на bb-team

vanisher

DI

19.12.04
21:10

Тази тема според мен не и е мястото тука, защото ако беше се запознал с препарата който искаш да употребиш щеше да разбереш, че представлява прохормон. От сега мога да ти кажа, че е добре да кажеш на колко си години, колко тежиш, колко си висок, какъв стаж имаш с железата и дали си готов да поемеш риска от използване на такъв тип стимуланти. Това НЕ Е хранителна добавка!

20.12.04
15:36

Все още в България прохормоните се продават като хранителна добавка ,тъкаче темата си е за тука ! Въпреки ,че е хормонален препарат. Има странични ефекти ,има го в анимал стека както имаше една тема по горе. Овеличава нивото на тестостерон доста.
по-здрави

DI

20.12.04
16:42

Според мен щом е хормонален препарат трябва да се включи в “забранени медикаменти” пък както искат да ги талкуват другите  :wink:

21.12.04
00:47

Значи на 20 години съм, 67 килограма(бях 72 но бях болен 2, 3 седмици имах проблеми с храненето и отслабнах), 175 см. висок...
Тренирал съм 3 години гребане, след това една година релакс и от 2 години си ходя на фитнес, но нещо няма кои знаи какъв видим ефект, а и все пак докато съм тренирал гребане ми е трябвало издръжливост, а сега искам тяло.

П.с: приятел ми сподели, че го е ползвал, но нямаше как да развивам темата, но ми сподели, че имал бърз и добър ефект. Затова се обръщам към вас за повече информяция, дори и нямам идея как се предлага на пазара и под какво име точно поддочух за нещо си Andro Stack…

DI

21.12.04
17:51

Аз лично не бих ти предпоръчал да взимаш прохормони, но щом си решил единствените, които аз мога да ти предпоръчам са на универсал. Animal Stack-а ще ти повиши тонуса и ще качиш някое друго кило (мисля че бяха максимум 3-5кила чисто). По добре потренирай 1 година с една добра диета за да видиш какво ще качиш и след това.

21.12.04
23:17

Там е проблема, че немога, а и нямам възможност да правя каквато и да е диета, пък да не говорим за добра, за това съм решил чрез зоб.., но съм неориентиран за това, моля за съвети по-горе съм писал данните ми...

21.12.04
23:54

като начало да ти кажа, че само зоб без хранене пак няма да имаш желания резултат. ще качиш само сила...На Юнивърсъл приема е 1таблетка на 12 часа май (то на опаковката си пише)
за максимален ефект комбинирай с ДХЕА.

DI

22.12.04
02:44

Това не го бях чувал за комбинация с ДХЕА. Ако по-подробно опишеш каква е схемата ще съм ти благодарен :) . Колкото за яденето съм съгласен - няма смисъл да взима зоб при положение, че неможе да си набави достатъчно протеин с храната... . Само да не ни е разбрал грешно човека, някои си представят диетата така: в определен час трябва да приемаш някакви специални храни. Далеч не е толкова сложно, “мръсник” - трябва да гледаш като имаш време да тъпчеш нещо в големи количества ( не само каквото ти падне, всеки ден трябва да има в менюто ти най-важното - месо и млечни продукти )...

22.12.04
03:59

По принцип до колкото знам най-добрата комбинация е:
Трибестан+ДХЕА+Андро

Всяко го пиеш както пише на опаковката (за трибестана може и малко повече).

22.12.04
05:06

[quote author=“DichoN5”]трябва да гледаш като имаш време да тъпчеш нещо в големи количества ( не само каквото ти падне, всеки ден трябва да има в менюто ти най-важното - месо и млечни продукти )...

Добре де с това тъпчене.., аз не искам да качвам само телесни килограми с тъпчене. Аз си ям млечни, месни и яйчни продукти редовно.., но искам да си личи, че мускулна маса се качва.., релефна и красива работа да става, а не само на кантара теглото ми да мърда :D :roll:  :lol:

22.12.04
05:42

Наистина, теми за такъв тип препарати е точно за “Забранени медикаменти”. Утре някой 15 годишен пик**о ще се натъпче с една или друга подобно хормонална “хранителна добавка”.. и после върви му спасявай живота..

22.12.04
11:48

MpbcHuk, подобни (т.е. забранени) препарати са за хора, които са
+ достигнали потенциала си (след години труд, като имат и много знания и опит) и искатъ да го натскочат защото са:
+ състезатели, професионални модели, като цяло - хора, които зависят материално от едно добре развито и красиво тяло

не казвам, че подобни препарати са точно “отрова”, но да не се съобразяваш толкова с диета и тренировки и в същото време да приемаш прохормони е като да идеш да караш ски всеки ден на минус 20 градуса, облечен само по боксерки и всеки ден да пиеш антибиотици за да си здрав (и да можеш да си караш по боксерки и на следващия ден :) )

и наистина - диетата не е толкова сложна - освен това - за часовете, в които не можеш да се храниш нормално са измислени хранителните добавки...

повече изобретателност => по-малко зоб

успех!

22.12.04
21:51

а кажете кво е тва ДХЕА?чувал сам го но нямам представа какво е то

22.12.04
22:22

http://www.bb-team.org/stuff/000112.php

31.12.04
01:24

Темата наистина не е за тук тъй като прохормоните са си половин стероиди
[quote author=“Leo”]MpbcHuk, подобни (т.е. забранени) препарати са за хора, които са
+ достигнали потенциала си (след години труд, като имат и много знания и опит) и искатъ да го натскочат защото са:
+ състезатели, професионални модели, като цяло - хора, които зависят материално от едно добре развито и красиво тяло

Над 1000 % зад теб

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1