14.11.07
09:18
Искам да запитам някои за помощ при премахване на паласките.Ако някои знае опражнение или лишаване от някакви храни чрез които те ще изчезнат или намалеят нека ги сподели.Искам хубаво оформено тяло БЕЗ паласки:).Благодаря предварително.
14.11.07
09:26
Ниско въглехидратна диета + някакво умерено каридо натоварване и може да постигнеш доста. Обаче не казваш нищо за себе си - дали спортуваш, какво спортуваш, какви възможности имаш...
Занимавам се с фитнес.Ходя от много време,но винаги ми се налага да прекъсна някои пут за малко някои пут за повече и това ми влияе зле защото бавно качвам маса.Бях 65 килограма и за отрицателно време станах 75.Сигорен сум че тези 10 килограма не са мазнини заштото през този период тренирах редовно.Но все пак се пояжиха паласки и турся орпеделини опрайнения или диети за да ги премахна.Определено с тях не са харесвам талията ми скочи с 4 сантиметра.И това не ми харесва!!!
Тези 10 килограма които качих определено не са само мазнини но дори и да са се опитвам да ги премахна с велоаргометър понеже знам от инструктори че тои е за долна част на корема и т.н.
14.11.07
16:29
Започни да бягаш.Най-хубаво сутрин на гладно ако имаш възможност.Скачай на колелото и ефекта няма да закъснее.За храненето аз лично не се лишавам от нищо но след 7 часа не ям и при мен има ефект.Проблемът ми е същия като твоя лесно качвам маса но се появяват и мазнинки тичам редовно и карам колело и резултатите са на лице,пожелавам ти същото айде дано съм ти бил полезен Успех !