15.11.07
11:25
Ръцете ми се смаляват а аз не сам спирал да тренирам храня се добре и правилно малко настроението ми е мрачно на какво се дължи това
1) може да претренираш
2) може всъщност да не ядеш достатъчно (или поне не точно това, което трябва)
3) може да не почиваш достатъчно
4) може да ти се струва така
5) предвид че не си написал как тренираш и как се храниш може би работиш за релеф => е абсолютно нормално да се смалят
подозирам, че и още възможни причини могат да се измислят, особено върху толкова оскъдна информация.
Наистина много малко информация си дал,как разбра,че спадат.Метъра ли играе?Спадат или просто не растът?
Еми хапвам сутрин овес след това варени картофи ориз белтъци месо супа/манжа полодове/зеленчуци тренирам яко за маса това е ако нещо друго ви интерисува...
Френска преса - 3x8
Разгъване на дъмбел зад глава с две ръце - 3x8
Изтласкване на щанга от лег с тесен хват 3х8
Трицепсово разгъване на горен скрипец - 3x8
Бицепс
Бицепсово сгъване с права щанга - 3х8
Бицепсово сгъване с дъмбели - 3х8
Скотово сгъване - 3х8
Сгъване на макари с две ръце - 3х8 или чукове с дъмбели - 3х8
Само кадето са 4 или 5 х8
Направи ги по 3 упр.
Давай им необходимото време за възстановяване.Все пак смятал ли си дали си набавяш необходимия белтък от 2.2 гр/кг?Ако не ги доставяш ще трябва да го направиш,също така както казах да пробваш като намалиш упражненията на 3.
Все пак може и да си внушаваш макар и подсъзнателно...странно нещо е психиката.
Мнението беше редактирано от Финдо на 15.11.07 19:38.
Има вариант, ако тренираш един ден бицепс, на следващия гръб (или обратното), бицепса пак може да претренира, защото участва като спомагателен мускул в почти всички упражнения за гръб. Същото мога да кажа за гърдите и трицепса.
Абсолютни симптоми на претрениране. Съвети :
-Почивка 2 седмици за въстановяваве статуса на организма
-Намали натоварването на ръцете те и без това се товарят в другите упражнения
-прегледай си и другите МГ за подобни