Въпрос за разбирачи

16.11.07
07:46

Здр. на сички...имам няколко въпроса които трябва да бъдат разрешени...Затова се обръщам към ББ-теам.
Аз сам на 18 години, 189 см височина и 99 кг. Като мусколатура имам физ.данни но ме претесняват мн излишните мазнини... затова се захванах със зала... ходя  4 дена на зала( 1 ден - гърди + трицепс+от 20 до 30 мин колело  3ден гръб+бицепс + отново колело,  5ден крака,  6 ден кардио) , но според мен трябва да и малко диета затова спрях и някои неща но въпроса е как да заменя хранителните продукти : хляб, кола, шоколад. И да питам за плодовете, каи и кога да ям ?
Надявам се че ще има хора които ще ми помогнат. ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ

Темата беше редактирана от emzo на 16.11.07 22:27.

16.11.07
07:56

А рамена? Включи ги към програмата. Плодовете ги аж до 17.00 ч. заради фруктозата. Хляб си яж ама гледай да е пълнозърнест! ЗА ЗАМЕСТИШ КОЛА И ШОКОЛАД!!!! БРАТО ПРОСТО НЕ ГИ ЯЖ (ПИЙ). Пий много вода.
Това е и запомни  няма немога има само хора със слаба воля.

16.11.07
08:09

ахам това за “няма немога има само хора със слаба воля” е мн добре казано и ще се опитам да се предържам към него... а по това за раменете коде да ги сложа в прогамата ?

16.11.07
08:17

Белия хляб с пълнозърнест.
Шоколада го махаш или 1път седмично натурален от диетичен магазин (с по-високо съдържание на какао).

16.11.07
08:20

казано от emzo на 16.11.07, 08:17:

Белия хляб с пълнозърнест.
Шоколада го махаш или 1път седмично натурален от диетичен магазин (с по-високо съдържание на какао).

emzo забелязвам, че разбираш доста и си поставил доста свестни отговора във форума така че едно въпрозче ... как ти се струва програмата ? ако е нужно може да има корекции приемам ги  ;-)

16.11.07
08:29

рамената ги включи към краката като втора група. Ако след като си свършил с краката и си се уморил много, то тогава другия пък тренирай първо рамо, а след това крака.

16.11.07
09:21

въпроса е как да заменя хранителните продукти : хляб, кола, шоколад.

Кое от тези 3те е хранителен продукт по-точно?И кое му е хранителното?

16.11.07
10:29

казано от G33K на 16.11.07, 09:21:

незнам точно, понякога като ме прехжанат и мога да изям цял шоколад с 1 л. кола ... и най-лошото е че след това осъзнавам че сам згрешил :shut:

16.11.07
11:56

казано от Growsy на 16.11.07, 10:29:

незнам точно, понякога като ме прехжанат и мога да изям цял шоколад с 1 л. кола ... и най-лошото е че след това осъзнавам че сам згрешил :shut:

хаха споко аз преди можех да изяждам по 3 милки ( без да преувеличавам) и не ми се лепяха ...ама....тва беше преди.
Просто не ги яж шоколади ,коли и т.н.-замести ги със месо,ядки,плодове ( ама до обяд и не по много ) ,зеленчуци,млечни ( и с тях внимавай ) , мазнини -полезни и гледай да не гладуваш и няма да ти се яде шоколад .:) Тва за волята и аз го подкрепам ;)

16.11.07
12:12

Аз фраскам по 2 литра Пепси Лайт на ден и се чувствам страхотно! Яко химия, яко аспартам - много съм доволен :)
Шоколада не го замествай, ами ограничи количеството... Чух некой разправяше за Милка с 0 ккал (или почти 0, примерно 5ккал на 100), ама не съм видял никъде по магазините, може би в чужбина.

16.11.07
16:42

казано от тайна. на 16.11.07, 11:56:

хаха споко аз преди можех да изяждам по 3 милки ( без да преувеличавам) и не ми се лепяха ...ама....тва беше преди.
Просто не ги яж шоколади ,коли и т.н.-замести ги със месо,ядки,плодове ( ама до обяд и не по много ) ,зеленчуци,млечни ( и с тях внимавай ) , мазнини -полезни и гледай да не гладуваш и няма да ти се яде шоколад .:) Тва за волята и аз го подкрепам ;)

така така тука се заформи разговор.... Добре де съгласен с това мога да издъжа до обяд да ям тия работи... ама я кажете какво правим вечер ??? щото там е проблема... за да не сам гладен трябва да си лягам в 8 часа ( с кокошките) ама нестава така искам и малко да погледам ТВ.Секи казва яж най-мн до 6-7 часа. АМИ СЛЕД ТОВА КАКВО ДА ПРАВЯ ? по горе прочетох че и плодове неможе

16.11.07
17:19

Ами вечерта си вечеряш да кажем 19:30-20 часа и после, преди лягане, да кажем примерно 23 часа ядеш извара, 100 % след нея няма да ти се яде. Хапни 200-250 грама, тя засиша и след тва лягаш

Мнението беше редактирано от difference на 16.11.07 17:21.

16.11.07
18:23

добре, ще го пробвам

16.11.07
19:26

Плодове докато топиш мазнини само в ранната сутрин , най добре грейпфрут .
С извинение ама колата е пълен боклук , била тя лайт или друга ( не че в тая която не е лайт няма аспартам защото е по евтин от захарта ама айде) .
Вечер можеш да ядеш спокойно и след 6-7 стига да е съобразно . Някаква салата + месо , месо със маслини ( мен ми допада) , а преди лягане пре спокойно можеш да ядеш( час или 40-тина минути) обезмаслена извара или варени яйца .

казано от armando на 16.11.07, 12:12:

Аз фраскам по 2 литра Пепси Лайт на ден и се чувствам страхотно! Яко химия, яко аспартам - много съм доволен :)
Шоколада не го замествай, ами ограничи количеството... Чух некой разправяше за Милка с 0 ккал (или почти 0, примерно 5ккал на 100), ама не съм видял никъде по магазините, може би в чужбина.

5ккал са 1.25гр въглехидрати - прави му сметка какво има в тоя шоколад ( хмм оцветители , подсладители и сякакви други “ла*на”)

Най добри че даже и полезни са натуралните шоколади с над 70% какао ( като казвам полезни дане почнете да се тъпчете с тях ) .

16.11.07
22:10

казано от Growsy на 16.11.07, 16:42:

казано от тайна. на 16.11.07, 11:56:

така така тука се заформи разговор.... Добре де съгласен с това мога да издъжа до обяд да ям тия работи... ама я кажете какво правим вечер ??? щото там е проблема... за да не сам гладен трябва да си лягам в 8 часа ( с кокошките) ама нестава така искам и малко да погледам ТВ.Секи казва яж най-мн до 6-7 часа. АМИ СЛЕД ТОВА КАКВО ДА ПРАВЯ ? по горе прочетох че и плодове неможе

абе ти не слушай такива некомпетентни мнения ( не че като не си се ровил дълго време в информация можеш да разбереш кое е конпетентно и кое не - но да приемем ,че такива изказвания от типа-след 6 нито залък са тъпи , глупави и неприложими.Особено за момче . )Гимнастичките се ограничават да не ядат след 6 часа....(гимнастичките анорексички ... )  можеш да ядеш 1-2 часа преди лягане . Дори може и непосредствено преди лягане да ядеш. Зависи КАКВО и КОЛКО  си слагаш в устата. Примерно ако си лягаш в 11 , а в 9 си ял за последно и все пак чувстваш истински глад , нищо няма да ти стане от малко извара ( овкусена с нещо щото иначе е помия ) , или варено яйце със зеленчук....
ето ти примерно меню ( а ти можеш да си съставиш хиляди варианти при добро желание ,мотивация и разбира се малко търсене на рецепти по сайта , в др сайтове и т.н. ) :
сутрин: омлет със извара/сирене , зеленчуци
след това : 50 гр сурови ядки , кисело мляко , или някъв плод с белтъчна храна
обяд: салата,зехтин,месо ( примерно -може яйца , сирене , риба,ориз, , или каквото искаш да замениш -ти решаваш )
следобед : ядки и /или кисело мляко , може зеленчуци  , месо ,извара -каквото ти се дояде
вечер-пак салатка ,+ белтъчна храна ( или омлет , месо , сирене/извара/кашкавал ако си решил да го ядеш )
Има толкова много разноообразие в здравословното хранене. Използвай го.

Мнението беше редактирано от тайна. на 16.11.07 22:17.

17.11.07
09:37

Абе общо зето се храниш малко, но по - често... с правилните храни и трябва ви мн движение.Аз предлагам да се захваните с някои спорт ( плуване, баскетбол,тичане) а бе въобще трябва да осигорите повече движение на тялото си. Правете опити да не стоите пред ТВ-то и само да зяпате,а използвайте ТВ, PC… за информация, помощ и т.н , а не за губене на време.

17.11.07
14:15

Growsy, не го приемай лично, но за 18-годишен правиш прекалено много грешки в бълг. правопис;
А относно шоколадът Милка - невъзможно е да има толкова калории. От самото какао идват доста мазнини, а да не говорим за въглехидратите...

17.11.07
16:19

казано от maroon на 17.11.07, 14:15:

Growsy, не го приемай лично, но за 18-годишен правиш прекалено много грешки в бълг. правопис;
А относно шоколадът Милка - невъзможно е да има толкова калории. От самото какао идват доста мазнини, а да не говорим за въглехидратите...

абе това за грешките си го знам. ама ко да се прави уча се на пиша с червените букви на клавиатурата и ми е доста трудно...пиша като пълен глупак направо немога да се трая... ама ще се постарая да не правя... това за шоколада не сам го писал аз незнам колко калории има

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1