Търся съвет за Natural HGH support на Cali Vita

16.11.07
19:49

Търся информация за този продукт - по точно някой, който е използвал този продукт. Има ли ефект и за какъв срок сте използвали продукта. Предвид указанията върху етикета (около 90 хапчета месечно) колко време би трябвало да го използвам. Забелязали ли сте някакви странични ефекти? Ще се радвам да получа и информация за друг продукт на фирмата, който сте използвали - има ли ефект от него?

16.11.07
21:16

NATURAL HGH SUPPORT
90 таблетки
СЪСТАВ:
L-аргинин 133.33 mg
L-орнитин HCL 66.66 mg
L-лизин HCL 100 mg
L-глицин 16.66 mg
L-глутамин 100 mg
Гама-амино-мастна
киселина 33.33 mg
Витамин В6 2 mg
Витамин С 40 mg
Лецитин 61.66 mg
Хром 4 meg
Екстракт от бакла 83.33 mg

По принцип може да очакваш по-добро възстановяване, приет преди лягане ти осигурява дълбок сън, но според мен количествата са нищожни.
За мен лично, колкото и да струва това са пари на вятъра.

16.11.07
22:46

ами аз знам  какъв му е състава,цената му е 60лв. за 30 дена, на мен ми трябва за увеличаване на ръста както пише на него че служи главно за това, интересувам се дали някой го е използвал и има ле ефект или поне някой продукт на фирмата. Теглото ме е 70 кг висок съм 170 см и съм на 19 год ,тренирам фитнес от година

17.11.07
06:31

Няма такава добавка, която да ти свърши работа.
Дай си парите за нещо друго и се надявай да дръпнеш следващите 2 години с някой сантиметър.

01.01.14
14:57

А това нещо ще помогне ли за издьлжаването на тялото? Тоест за растеж ,защото HGH е растежния хормон.

02.01.14
09:32

Твърдо не.

02.01.14
13:49

От този тип продукти съм пил само на юнивърсъл гх мах и на амих махимум гх стмилуант и единствено забелязах по-добър сън.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1