16.11.07
19:41
Така въпросът ми е ако съм дълго време на НВД и си го спазвам стриктно (2-3 месеца)
Обаче сега нормално е да се появи повод за празнуване:) иии се стига до пиенето на алкохол
И въпроса ми е от всичките видове алкохол кой е най-уместно да се пие?Кой няма да нанесе вреда или ако я нанесе, тя ще е минимална? (ако се има предвид, че не може да е чист - а ще се смеси с малко натурално сокче, освен ако не е вино или мента)
Става въпрос не за пиене колкото да се води, че човек е пил, а за истинско почерпване ;)
Какво ще кажете за ментата?
П.с. знам си границите ии ако е твърд алкохол ще бъдат изпити максимум 150 гр., ако е мента - около 250, а виното - клони към 350 ;Р
Темата беше редактирана от kRiSsOkO на 16.11.07 19:42.
мии не пии алкохол ;-P ама ако пииш поне да не е много и да не е газиран ( бира)
Ами попринцип и да съм на такива събирания или поводи пак се старая да не пия и го правя...
Но, ако искш да пиеш, това е твоя воля. Понеже искаше съвет какъв да бъде алкохола, само ще ти дам един пример:
Това лято се запознах с един културист от Швеция и понеже доста излизахме заедно, ако отидем в някой бар той винаги си поръчваше “Уиски”, казва че другите алкохоли не били за него.
Поздрави
Виното е най-нискокалорично, така че ти го препоръчвам. От друга страна то ако ще е гарга да е рошава....
150 гр не мисля че можеш да го броиш за каквото и да е пиене така че ако само толкова ще пиеш няма голямо значение какво точно ще е ;) А тия “натурални” сокчета с които някои хора разреждат водката имам чуството че са по-вредни от самия алкохол.
Водка, джин, уиски ... Празни калории, без въглехидрати, без нищо ... около 230к на 100гр, за уискито около 250к. Сам може да си направиш сметката и да си ги включиш към НВД-то. Ментата е сладка, избягвай я. Пий ги с кола лайт или с минерална вода, както аз правя :). Вино до 2 чаши и за препоръчване е червеното(не че някой пие бяло в това студено време), което е към 300гр. Ако не ти се случва достатъчно често, може да се поотпуснеш, все пак едва ли може да изпиеш около 18000к, за да надебелееш 1кг от пиене ;)