16.11.07
17:15
такам значи в нас имам 1 парче торта и е страшно вкусно и въпроса ми е кога е наи подходящото време да го изям на РБД с отрицателен калориен прием съм и чистя тренирам 4 пъти седмично и правя кардио след тренировка и знам че след тренировка е много бърз метаболизма и е подходяшо да се ядът забранени храни но знам че след кардио поне 1 час нетрябва да се яде такаче мисля че отпада ... вечер също нестава защото е въглехидратна и садържа захари и тн за това очаквам съвети
16.11.07
17:28
Ами, ако го изядеш след кардиото, няма да има ефект от кардиото, значи остава варянта да го изядеш със закуската. След като закусиш го хапваш. Е най-хубаво вобще да не го ядеш попринцип, нооо ... нали знаеш : “the best way to get rid of temptation is to yield it.” От Oscard Wilde ;)
Мнението беше редактирано от difference на 16.11.07 17:34.
Принципно сутрин е най-подходящо,що се отнася за употребата на такива храни.В твоя случей-чистиш,така че най-добре да не я ядеш тая торта.Ако беше в основен период щеше да се преживее някакси.
16.11.07
19:04
може ли да ми кажеш що ми е глупав въпроса казваш че е се тая дали ше го изям преди лягане или в първата част на деня така ли ?
16.11.07
19:30
Раздели си парчето торта на 3 части. За ранна закуска, обяд и следобедна закуска. Консумирай го с доза 3 дози протеин и добави 1-2 лъжици варени ръжени ядки към всяка порция. Така ще забавиш усвояването на тортата и ще размиеш калоричността и във времето.