Помощ за хранителен режим

18.11.07
07:50

-ръст - 165 см
-тегло - 65 кг
-възраст - 20 г.
-спортувате ли  - фитнес , 4-5 пъти седмично
-до сега не съм спазвал специални хранителни режими
-нямам моментни или хронични заболявания или предразположеност към такива
-работата ми е свързана с интелектуален труд, но е 2-3 пъти седмично
-одобрявам употребата на спортни добавки и употребявам такива
-взимал съм млечно -яйчен протеин на Nutrim - 500 грама, не усетих особен ефект, но и приемането не беше дълго време
взимал съм L-Carnitin , мисля пак на Nutrim, сега взимам Аминокиселини на Hanso и Креатин
-мога да отделя до 150 лв за храна и хранителни добавки месечно
-не употребявам и не съм употребявал стероиди и подобни
- желая да покача мускулната маса малко (5 - 10 кг)(това ми е най-важното) и след това да оформя мускулите, 5 кг от теглото ми също може да са излишни ;) (т.е. подкожни мазнини). искам по-бързи резултати (до 6 месеца, година) и да са трайни.
Не бях сигурен къде да пусна темата.. ако е нужно преместете я.

18.11.07
08:01

За качване ти трябва ВВД http://www.bb-team.org/articles/909/  .Прочети на сайта за тази диета.После поразгледай форума(потърси теми за ввд специално) да видиш горе-долу какво представляват нещата и си изготви хранителен ражим,който можеш после да напишеш тук за критики и коментари.За добавки и храна като гледам не можеш да отделиш много средства,но принципо можеш да си купиш някакъв протеин,аминокиселини(за по-добро въстановяване) глутамин и креатин за качване на маса.НО не си купувай български добавки.Това са абсолютно пари на вятъра!По-добре си взаеми по-малко,но качествени неща ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1