17.11.07
13:15
Ще претренирам ли краката ако след трен правя 40 мин кардио (по 20 мин вело и 20 мин пътека)или само 30-40 мин пътека
Тренирам от 9 месеца,краката са ми слаби(от 2 седмици ги тренирам редовно и не са ваобще разити) иначе малко инфо незнам дали има нужда от него в темата но..
17 години,173,72кг
пия протеин(суроватка) и фетбърнар
Темата беше редактирана от QcK на 17.11.07 13:32.
Аз немога да разбера, защо изобщо ще правиш това кардио, след като казваш, че краката са ти слаби ???
Пък и ги тренираш от 2 седмици...
Прави си стабилни тренировки за крака и това е :)
Поздрав
При това положение, не прави кардио след краката. От кардио мускул не се прави, така, че няма да претренираш, но не е препоръчително. Прави си кардиото в другите дни.
18.11.07
08:45
5-10 минути кардио с бавно до умерено темпо е чудесно за старт на тренировката за крака. В случая пътека ще свърши работа, като подчертавам пак темпото.
П.П. Мери резултата след 12 (поне), не след 2 седмици. Това е организъм, не е машина.
аз не искам да правя кардио за да тренирам краката просто в момента чистя тренирам 4 пъти в седмицата и се стремя след всяка силова трен да правя и кардио
май не ме разбрахте :)
Точно това щях да питам, защо правиш кардиото. Освен пък да не се правят крака от кардиото аз ще кажа ... След 30-40 минути на колелото или пътеката, като ходиш все едно не стъпваш по земята. Футболистите имат ли здрави крака? Не че те не правят силови упражнения. С две думи, да натоварват се краката и то доста при кардио, а някой по-компетентен да ти каже как да ги съчетаваш, че да не ги претренираш.