Хранителен режеим - какво мислите ?

18.11.07
09:42

Добър ден.
1-во искам да кажа , че започнах сериозно да дигам от 10 дни. До сега дигах по 1-2 месеца и спирах пореди една или друга причина.
Сега съм се захванал сериозно и не смятам да спирам отново.
Години 15 ; Ръст 176-7 ; тегло 61-2-3 :(  Искам да кажа, че не изглеждам особенно слаб , въпреки килограмите/височната.
Разгледах раздела за покачване на тегло и се спрях на това :
Ставам в 6:20
Закуска 6:30 половин кисело мляко бор -чвор 3,6% и 200г. овесени ядки.
7:30 съм на даскало вече.
9:40 кофичка кисело мляко със 2х банан/ вафла боровец / баничка или нещо такова.
12:20 фъстъци 50-100 гр.
13:05 свършвам даскало.
13:30 съм в залата и си правя тренировката до 14:30
15:00 вече обядвам. (обяда няма да го изборявам той се състои от различни видове меса / ориз  )
17:30 извара / кофичка кисело мляко или яйца. ( ако можете да ми кажета изварата колко грама трябва та ям би било добре.
20:30 вечеря: риба / месо или разни други неща .

Това е висчко . Ще съм много благодарен , ако дадете мнения за хранителния ми режим.

пс. преди това не съм спазвал особен хранителен режим .
пс2.  едни ме посъветваха да пия бирена мая 3 пъти дневно по 5 . какво мислите ?
пс3. целите са ми да кача кица до към 70 в мускулна маса

Темата беше редактирана от lo0ol на 18.11.07 09:47.

18.11.07
14:23

Белтъците са ти малко.На тия фъстъци не им е там мястото.Преди тренировката е хубаво да хапнеш някакъв комплексен въглехидрат и белътк.Друг е проблема,че на даскало това е трудно.Бих ти предложил да повториш втората закуска с киселото мляко и бананчетата(макарче ориз и поле ще е по-добре ).След тренировката обезателно ти трябва хубава порция месо.Изварата трябва да е към 200-250гр.Вечерята е добре,но кога си лягаш?Ако е 2-3 часа след нея(вечеря) можеш пак да вкараш 200гр извара преди лягане да има какво да подхранва мускулите още..
Общо взето гледай на белтъчно ядене да приемаш по около 30гр белтък ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1