25.10.07
09:31
Здравейте, взех си креатин на Pro Nutrition, някаква евтина марка е 500 грама струва 26 лв. До сега не съм вземал креатин и не знам дали от тоя ще има ефект ама нямах достатъчно пари за по скъп, ако някой го е ползвал моля да сподели мнение, мисля че е румьнски ако не се лъжа. Ще ви бьда благодарен. :)
Темата беше редактирана от SFK на 25.10.07 09:43.
Само незнам що темата ти е ” протеин на Pro Nutrition” пък питаш за креатин :-)
Ефект ще има ... според мен марката е добра ... че е по евтина е добре дошло .. поне за мен
П.С: А оправила са е :)
Мнението беше редактирано от vaskotoo на 25.10.07 09:46.
Ми незнам кв’а е тая марка,но не си вземаи ефтини боклуци..
чужал сум че от некачестжен креатин се получавали камани в бъбреците,
аз вземам на Best Body Nutrition 500г.35лв.
здравето преди всичко!
казано от the_one на 28.10.07, 14:31:
здравето преди всичко!
Брех ти от най-качествения зимаш.... :)
казано от the_one на 28.10.07, 17:20:
Що vaskoto какъв взема!
vaskotoo никав не взема :-)
Мнението беше редактирано от vaskotoo на 28.10.07 17:30.
казано от vaskotoo на 28.10.07, 16:38:
казано от the_one на 28.10.07, 14:31:
здравето преди всичко!Брех ти от най-качествения зимаш.... :)
Best Body Nutrition и Champion Nutrition са спонсурите на българския национален отбор по вдигане на тежести!
Добре не споря ... просто са подразних от тва че “не взимаш евтини боклуци” ... Pro Nutrition не е лоша марка ... разбирам човека да е казал : ” зех си креатин на Nutrim” ама .... иначе в момента моите аминки са на Best Body ... нищо против фирмата няаам
Поздрави
O.K и аз несъм казал нищо за Pro Nutrition,а да не се купуват некачествени продукти с неясен происход!
Aaai,Peace братле!
казано от SFK на 25.10.07, 09:31:
Здравейте, взех си креатин на Pro Nutrition, някаква евтина марка е 500 грама струва 26 лв. До сега не съм вземал креатин и не знам дали от тоя ще има ефект ама нямах достатъчно пари за по скъп, ако някой го е ползвал моля да сподели мнение, мисля че е румьнски ако не се лъжа. Ще ви бьда благодарен. :)[/quote
Нямам си на идея дали този креатин е добър,но за по добър ефект си вземи и L-glutamin!
28.10.07
21:55
Креатина на Бест боди го хвалят действително... А ми изглеждат доста съмнителни.
Особено протеинчето... нишесте :)
казано от Jorku на 28.10.07, 21:55:
Креатина на Бест боди го хвалят действително... А ми изглеждат доста съмнителни.
Особено протеинчето... нишесте :)
От протеините им още несъм пробвал,само Creatin Monohydrat,L-Glutamin и Amino 5000 и останах доволен!
Сега ще правя почивка от креатина и мисля да си взема на“Ultimate Nutrition”Muscle Juice 2544
пия глутамина им и съм много доволен,предполагам
че и креатина няма да е лош.
30.10.07
15:54
това е румънска марка http://www.pronutrition.ro/produse.aspx?bID=38 ако става въпрос за тези продукти
казано от belia на 30.10.07, 15:54:
това е румънска марка http://www.pronutrition.ro/produse.aspx?bID=38 ако става въпрос за тези продукти
Дае .... ама ако въпроса е до сайт тоя ще свърши поече ралта на тези които се интересуват
http://www.pronutrition.sk./ :)
Двама от класа изпиха по една такава опаковка преди да си взема и аз.Бяха доволни.В момента го пия и аз съм доволен, обаче колко камнъни в бъбреците ше ми напраи незнам :D (дане дава господ).В момента съм на половината кутия и ефект има определено.И не е като креатина на... power food ли беше (fast food) нз (беше ми първия креатин който пиех) забраил съм го как се казва точно - напълни ме с толкова много вода, че ми изчезна и рамото и релефа а тежах 65 кг. :D Няма лошо, не се оплаквах, амоа беше само вода и после пуф! Няма я.Като цяло мнението ми за тоя креатин (pro nutrition) е положително.А и е евтин.
Мнението беше редактирано от Offspring на 18.11.07 17:09.