Препоръчайте ми :)

18.11.07
18:12

Привет на всички !
Ходя на фитнес редовно от няколко месеца,но винаги след тренировка на другия ден имам много яка мускулна треска (особено когато тренирам за гърди).Бих искал да ми препоръчате какво да  вземам за да се възстановява мускула по-бързо и да не късам мускулни влакна от пренатоварване(а може и нещо за покачване на мускулна маса ) защото тренирам  3 дни на фитнес и в нас 1-2 с гири за бицепс....на 15 години съм,тежа 57кг,ръст-173-4см
Благодаря на всички отзовали се  !

18.11.07
18:27

Ми за добавки може глутамин;аминокиселини;протеин;креатин и др.
Бицепса го тренирай макс. 2 пъти в седмицата ... даже и 2 са много ама пак зависи от тренировката

18.11.07
20:22

Мускулната треска е много хубаво нещо и аз много я уважавам, защото по този начин разбирам дали тренировката предния ден ми е била пилноценна и дали съм натоварил достатъчно мускула който съм правил. Само че трябва да правиш разлика между “добре натоварил” и “пренатоварил” дадения мускул, ти сам трябва да си усещаш тялото и да разбираш кое от двете си направил.Казваш, че от няколко месеца тренираш и незнам дали си постигнал синхрон с тялото си и дали можеш да разпознаваш кога,какво си направил.Това е МНОГО ВАЖНО.
Иначе за добавките, можеш да взема Л-Глутамин ( за по-добро и бързо възстановяване на мускула ) , креатин ( за сила ) и протеин също може да вземеш.
Поздрав

Мнението беше редактирано от GrizlitoZ на 18.11.07 20:26.

18.11.07
20:49

Благодаря,но имам един въпрос-гледам,че по сайтовете Л-Глутамин се предлага под формата на прах и в течно състояние има ли някаква разлика ?И кое ще е по-добре да взема ако има..и ако може да ме насочите към някои качествени фирми(и идея си нямам от коя фирам да го взема)

18.11.07
20:54

казано от DevilDriver на 18.11.07, 20:49:

Благодаря,но имам един въпрос-гледам,че по сайтовете Л-Глутамин се предлага под формата на прах и в течно състояние има ли някаква разлика ?И кое ще е по-добре да взема ако има..и ако може да ме насочите към някои качествени фирми(и идея си нямам от коя фирам да го взема)

Аз го вземам под формата на прах и съм много доволен от него.
А за фирмите... във форума има доста изписано за всякакви фирми.То зависи вече от финансовите възможности, но разрови се и си избери...

19.11.07
12:26

Един качествен (разбирай западен) протеин ти препоръчвам като начало (неовкусения изолат на Now излиза най-изгодно). Постепенно към него, ако искаш добавяй глутамина (от тези които съм пил Сайтек и БиоФит са ми направили добро впечатление), аминокиселини, BCAAs, креатина за сила...но това са все опции, които не на последно място са свързани и с пари. Възстановяването  зависи и от доброто хранене и съня.

19.11.07
15:16

А какво ще кажете за Амино 5000….също така  видях на прилична цена Л-Глутамин  на best-body-nutrition за 45 лв на капсули....кое смятате че ще е по-подходящо

Мнението беше редактирано от DevilDriver на 19.11.07 20:45.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1