19.12.04
12:10
Еми да ви кажа честно бързо се усеща някакъв ефект.
Ако някой го е ползвал да ми пише да вида как е било при него.
Преведено на кирилица от:kulurista
20.12.04
00:56
ЕЕЕЕ най-накрая някой с положително мнение за стака :lol: . Значи човече ще те помоля за една услуга: кажи колко си висок, колко тежиш, от колко време ходиш на фитнес и точно какво е действието на продукта оказващо положително влияние на килограмите, силата, издуържливостта и тн. Моля те много е важно защото искам да направя някакав тип анализ, главно защото ще го взимам за покачване на килограми аз съм си Ектоморф и присъствието на кофеин и ефедрин ме притесняват. Също може да опишеш как го приемаш.
аве мен то ефедрин и кофеин има малки дози под формата на билки
незнам за една седмица 1 сантим в ръката
и много добре се чуствам по време на тренировка
______
пост 2:
еми 180 - 80 кг
44 ръка
123 гръб
______
♠ Постът Ви беше преведен на кирилица. Моля, отделете минута, за да прочетете правилата и условията за ползване на форума. Използвайте бутона “Помени”, а не поствайте 2 последователни мнения.
Имате повече от десет поста на латиница ! Leo
21.12.04
00:25
Това е хубаво задължен съм ти за инфото :) Ще те помоля обаче да постнеш като го свършиш да видим какъв е цялостния ефект :wink: Иначе само в ръцете ли ти е подобрението... качи ли някое кило или сила ? И последен въпрос :roll: как го приемаш :?:
еми 8 дена го пия за сега 2 кила отгоре и ръката от 43 - 45 напълно чист съм за съжаление нямам снимки да ти покажа
а иначе и аз съм ектоморф
28.12.04
09:54
Рещих да ви кажа , че хората които са използвали прохормонални препарати от линията анимал,не са останали много доволни.А тези ,които са останали много доволни са приемали заедно с анимал стака и още редица други препарати, така че едва ли ефекта е бил само от анимал продуката.
Моето мнение не е кои знае колко компетентно,защото не съм използвал анимал стака.Но съм твърд противник на всички препарати,които съдържат прохормони.Но щом сте решили да го използвате....
успех
по-здрави :)
За какво служи Анимал Стак-а и какво съдържа ?
Ако е нещо за маса казваите че съм 180см и тежа 60кг :?
Сега ще ходя редовно на фитнес и някои друга добавка...че сега му е времето да кача.Лятото за 1 месец качих 5кг въпреки това че качам много трудно почти не качам :cry:
11.01.05
23:50
[quote author=“DTC”]За какво служи Анимал Стак-а и какво съдържа ?
Ако е нещо за маса казваите че съм 180см и тежа 60кг :?
Сега ще ходя редовно на фитнес и някои друга добавка...че сега му е времето да кача.Лятото за 1 месец качих 5кг въпреки това че качам много трудно почти не качам :cry:
Нямаше нужда да обновяваш темата, сега съм направил нова специално за това. Колкото за килограмите анимал стака няма да ти помогне. Ще ти помогне една добра хранителна програма ( по-точно едно добро тъпчене от всичко по много ), спане и трейнинг. Ако не си прочел става дума за прохормони ( не само, но и тях включително, а самия продукт не е много ефикасен ).
ПП: Тук е темата за стака и за напред преглеждай форума преди да пишеш :!: :arrow: http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=3363