Малко хелп ...;]

19.11.07
15:03

Така та да ви занимая с поредния случай...значи аз съм на 15, 1.85 см и тежа 85 кг.Та значи от неколко месеца упорито правя тренировки,като сам си обещал и в скоро време да почвам и фитнеса.Няколкото месеца имаха ефект и сега съм със значително по-стегнато тяло,но проблема е че не съм достатъчно добре информиран...Досега сам спазвал някакви диети,които сам си измислям(не че е добра постъпка) и има добър ефект.Сега четох и мисля да почна ниско въглехидратната диета и да ви попитам какви тренировки(все още в домашна среда) да правя и колко време да спазвам диетата.Особено имам проблем с мазнините на корема,защото до 5-6 клас съм бил некав пълен дебелак и сега си отнасям последиците..:д Хубавото е,че имам воля(спрях сладкото от раз и въобще не ми е било трудно да се въздържам :Р) Общо взето това,което ми трябва е НВД и малко съвета за стягане на корем,пък после като почна и фитнеса пак ще пиша..

19.11.07
15:28

Оф хора, внимавайте с храненето на тази възраст.
Моят съвет е да не си лишаваш организма от нищо, но яж умерено. Спортът е нещо много хубаво и полезно- задължително намирай време за него (кардио, особено, ще ти е най- полезно на този етап).
НВД-то е добро и най-полезна информация ще намериш като разгледаш темите в този раздел (повечето са пуснато от хора, които имат същите въпроси). Много от въпросите,които ще зададеш сигурно ги има вътре.

Успех от мен ;)

19.11.07
19:47

Колежката е крайно изчерпателна за жалост ;)
Според мен въздържането не е проблем, ако можеш спри хляба,газираното и пърженото.Храни се по-често, но в по-малки количества.
А за тренироква - немислимо е да тичаш навън в тоя студ,иди на фитнес и там прави кардио редом с силова тренировка.Дори можеш да ги редуваш, като си направиш тридневен сплит и в отаналите 2 делнични дни правиш кардио. За жалост се изисква износ на фитнес зала ;) Желая ти успех

22.11.07
21:50

Еми засега съм си ограничил яденето(все пак в нормите)и съм се отказал от НВД(някак си ми се вижда крайна мярка), фитнеса ще го почна до седмица - две..Проблема е,че съм малко нерешителен и първия път ще ме е срам но...кво ми пука.Като тръгна 1 път,поне знам,че няма да се отказвам.Благодаря много за постовете!

ИВ

23.11.07
08:56

Хапвай си нормално. Зa закуска овесени ядки с мляко, 2ра закуска някакви адки и кисело мляко да кажем. Обяд сложи салата зеле или друга със зехтин с пилешко или телешко месо, 3та закуска може някакъв сандвич с пилешко/пуешко месо и марули/зеле.. абе експериментирай. Вечерята да е като обяда, но пробвай дасложиш риба на пара без сол със зеленчуци.

25.11.07
17:12

Ами като гледам сегашнато ми хранене горе долу съвпада с това,което ми препоръчваш...Само имам проблем с закуската.Първата примерно я правя когато стана(към 6),но за втора съм на училище а тем не върви да си извада кофичка кисело мляко и да ям :Д Затова или пропускам 2-рата или ям някакви солети.Как е по-добре в такъв случай?

ИВ

25.11.07
17:23

казано от noname-1 на 25.11.07, 17:12:

Ами като гледам сегашнато ми хранене горе долу съвпада с това,което ми препоръчваш...Само имам проблем с закуската.Първата примерно я правя когато стана(към 6),но за втора съм на училище а тем не върви да си извада кофичка кисело мляко и да ям :Д Затова или пропускам 2-рата или ям някакви солети.Как е по-добре в такъв случай?

Опа... върви и то доста. Като не върви мляко вземи си консерви риба ;).

25.11.07
19:17

Подкрепям. 11-12 клас момчетата от класа ми, които тренираха, го правеха редовно. Хич да не ти пука от другите що се отнася до това (и до здравето!!!) :)

01.12.07
21:32

Значи спазвам си стриктно диетата,а и днес се мерих,че не бях отдавна и се оказа,че не съм 1.80/80 кг a 1.86 и 80 кг.. :) Продължавам си,но съм щастлив,като се има впредвид че след морето се реших а тогава бях към 93-4 кг.. Айде мн поздрави засега :-)

02.12.07
08:09

казано от noname-1 на 19.11.07, 15:03:

Така та да ви занимая с поредния случай...значи аз съм на 15, 1.85 см и тежа 85 кг.Та значи от неколко месеца упорито правя тренировки,като сам си обещал и в скоро време да почвам и фитнеса.Няколкото месеца имаха ефект и сега съм със значително по-стегнато тяло,но проблема е че не съм достатъчно добре информиран...Досега сам спазвал някакви диети,които сам си измислям(не че е добра постъпка) и има добър ефект.Сега четох и мисля да почна ниско въглехидратната диета и да ви попитам какви тренировки(все още в домашна среда) да правя и колко време да спазвам диетата.Особено имам проблем с мазнините на корема,защото до 5-6 клас съм бил некав пълен дебелак и сега си отнасям последиците..:д Хубавото е,че имам воля(спрях сладкото от раз и въобще не ми е било трудно да се въздържам :Р) Общо взето това,което ми трябва е НВД и малко съвета за стягане на корем,пък после като почна и фитнеса пак ще пиша..

Добре си локализирал проблема-не си достатъчно информиран.

Едно от местата където може дан аправиш това е главния сайт, сядаш и четед, докато се информираш за това което ти трябва, много просто.

17.12.07
20:28

Всичко върви ок,но имам един проблем- на кантарчето си личи,че съм отслабнал,но кожата около корема и гърдите ми седи отпусната.Редовно си тренирам за корем и сега като натисна леко и се усеща мускула че се е стегнал(същото е положението и при гърдите).Та дайте някакъв съвет относно това..без операции разбира се :) Въобще като гледам другите кожата им е като вакуумирано прилепнала а на мен седи отпусната...

17.12.07
20:31

килограми и колко грама протеин на ден ядеш?

17.12.07
20:58

ПС.. значи аз едновременно си тренирам и за ръце малко и там се вижда че си има напредък,но и там преди не ми е била отпусната кожата...аз сега се “образовах” още малко от форума и разбрах,че за релеф трябва повече повторения с по леки тежести и упражнения..също така и четох да пия повече вода..хмм удачно ли е да спазвам такъв режим на тренировка? Мн благодарности на хората,които помагат :cheers:

17.12.07
21:00

кажи колко килограма си в момента и по колко гр протеин ядеш :)

17.12.07
21:05

казано от Flask на 17.12.07, 20:31:

килограми и колко грама протеин на ден ядеш?

80 кг съм но честно казано нямам си представа за протеините :blank:

17.12.07
21:16

отслабване без достатъчно протеин, води до отпускане на кожата, не случайно те питам. постарай се да имаш поне 80-100гр ...

17.12.07
21:36

казано от Flask на 17.12.07, 21:16:

отслабване без достатъчно протеин, води до отпускане на кожата, не случайно те питам. постарай се да имаш поне 80-100гр ...

:-/ 10x многоо още от утре ще преброя .. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1