умнадрен

Темата е заключена.

20.12.04
12:03

какво можете да ми кажете за умнадрена

20.12.04
13:02

че се пише със О

внимавай!
vanisher

20.12.04
18:15

Какво те интересува?
За какво ти трябва?
На колко си години?
Колко си висок?
Колко тежиш?
От колко време тренираш?

20.12.04
18:22

мда .. не е лошо да поясни некои кво представлява за кво се използва странични ефекти ( ако има ) ... че и мене ми е интересно не че ше зиам а за обща култура  :lol:  :lol:  :lol:

20.12.04
18:45

Мн ми е интересно защо питате за височината? :?:  :?:

20.12.04
19:16

За по ясна “картина” килограми/височина - за да се прецени какъв тип е метаболизмът на човека, поне “на око”.

AR

20.12.04
20:05

В сайта погледни информацията за сустанон.Омнадрена съдържа същите количества тестостерон но е създаден за хормоно заместителна терапия при мъже.Казват че задържа малко повече вода от сустанона но пък една ампула омнадрен срува около 4,50 а сустанон около 10лв(зависи откъде).Дават добър резултат но по добре не се трови излишно.Може да набъбнеш и без химия стига да си разумен,защото както беше казал някой във форума мускулите се правят и извън залата със знанията как да си направиш.Естествено без да тренираш нестава нищо но трябва да знаеш как да тренираш за да имаш резултат.

20.12.04
21:31

Тази инфо всеки я чете.
Той иска персонално да му се даде примерна програма или нещо такова. Затова моял не отговаряйте докато не получита ясна представа за човека.

vanisher

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1