Thermo-X набутал ли съм се ?

20.11.07
15:58

Купих за майка ми този Fat Burner, но незнам дали е хубав ?В магазина за супелементи ми го препоръчаха и казаха, че бил идеален особенно за зимата.Ето и линк към продукта http://www.tntsport.fr/cgi-bin/prog/pform.cgi?langue=en&Mcenter=produit&TypeListe=showdoc&produit=243&taux;=&email;=&password;=
Само не ми казвайте, че са ме излъгали и съм се набутал ..... Забравих да спомена фирмата SCITEC NUTRITION незнам каква  е по народност, но май не е българска.И ако може да кажете този продукт + диета ще свърши ли работа или трябва комбинация с още нещо?Струва ми се, че съдържанието на Л-карнитин в продукта е малко само 100 мг или е добре ? И колко най-много може да е дневния прием на л-карнитин ? Благодаря предварително ...

20.11.07
16:16

Ами не е най-доброто, но пък като за жена е добре.
Така като гледам акцентира основно върху 2 неща:
- контрол на апетита - Garcinia
- ефекта - чувствам се добре - Tyrosine
Също така карнитин за транспорт на мазнините (количествата обаче са нищожно), можеш да и купиш допълнително само карнитин.
Alpha-lipoic acid 50 mg - антиоксидант
Caffeine 35 mg - това е ясно за какво е.

Ако не е пила досега такива неща е идеален за нея.
Всичко за карнитина тук:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/25936/

20.11.07
16:36

Един от залата ми каза да купя само Пектин това било много добра съставка, която също спомагала отслабването и се извличала от зелените ябълки.Поне е ефтина 90 таблетки 3,30 лв. :) и я купих даже, а иначе на коя фирма да взема карнитин има едни на Нутрим много ги купуват жълта опаковка 60 капсули 19 лв.И още нещо да питам дали да взема течен или на капсули  L-Carnitine ?

20.11.07
18:50

Разликата между течния и на капсули е само във времето за усвояване.
Прочети много внимателно линка, който съм ти дал по-горе !

21.11.07
16:42

Разликата между течния и капсулования Л-карнитин е и в цената. Течния е хиляда пъти по-ефективен, защото се размива още в небцето на устната кухина и абсорбцията му е до 12-15та минута. Докато капсулата пада в стомаха след 30тата минута, а навлиза в кръвта едва след 40-тата. Това което си си взел е класически слаб и лек енергетик, който може да даде резултат. Допълни добавките с Л=карнитин, Хитозан, Рибено масло, Конюгирана Линоева киселина и диетични фибри. И доста вода разбира се и зелен чай, вместо кафе!
Диета - задължителна!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1