Главоболие ....

19.11.07
07:28

Значи преди три седмици ми се случи в продължение на три дена - понеделник,вторник и сряда да ме боли главата.Болката беше едновременно на тила отзад и отпред над челото.В сряда пих разни работи за глава размина ми се и отидох в залата.Кляках отначало и нищо ми нямаше, но когато отидох на лег пресата за третото упражнение като напънах на първата серия и главоболието нахлу в главата изведнъж
Спрях да тренирам и се прибрах.От тогава не тренирам.Същевреминно личния ми откри някаква температура,37,1-37,3 която вдигах към 1,00 след обед и след 2-3 часа вече я няма.Правиха ми изледване на кръвта и урината - нямаше нищо извън нормите.Снимка на дробовете и синузита - дробовете чисти, на синузита имало някакви кистозни образования но нямаше възпаление.Друго същесвено нещо беше е че веднъж по време на секс пак така получих главоболие.Ходих на невролог и той ме уплаши - каза че може да съм получил разширен кръвоносенн съд горе в компютъра и иска да отида до София да ми правят скенер на главата, накаква инжекция във вената се бие ,която оцветявала кръвта и снимат на скенер главата.Друго което всъщност бих искал да наблегна е че до преди това вземах на BSN ЦЕЛМАС И НОЕКСПЛОДЕ.Възможно ли е от ноексплодето - понеже действа съдоразширяващо и ако съм имал някаква аневризма в главата и да се е влошило от него състоянеито и.Поне така се изказа невролога ,но държа да кажа че за първи път чуваше за такива продукти.Каза също да съм спирал със всякакви силови натоварвания докато не се изключела тази възможност.
Помогнете -какво да правя?Направо ще се побъркам.Какви ли не глупости минават през главата ми.Ако не отида да направя това изледвана ще ме е страх да се натоварвам във фитнеса,а и не искам да го спирам.Ако отида -ами ако ми намерят нещо?Съвсем ще се побъркам.И още нещо ,това изледване не минавало с пътека от здравната каса и ще трябва да се плати ,а доколкото чух било някаде 500-600лв.Направо лудница!!!

Темата беше редактирана от icebobo на 19.11.07 07:30.

Направи изследванията - по-добре да знаеш с какво се бориш, отколкото да предполагаш с какво да се бориш. Избягвам да коментирам причините, преди да споделиш резултати първо - по принцип тръгнах да те питам, дали имаш проблеми със зрението, поне при мен се е получавало такова главоболие от него.

Да не се повтарям, но едва ли някой във форума от разстояние ще може да каже нещо по-конкретно от изследванията. За жалост цена не бих могъл да споделя (по-скоро за щастие, че не ми е трябвало да я научавам), но ме съмнява да е толкова. По съвсем бегли спомени съм чувал за около 100 лв скенер на дадена част от тялото (глава, крайници, торс).

19.11.07
17:36

480лв струва, ядрено магнитен резонанс ли беше ще ви излъжа.

NA

19.11.07
19:14

icebobo, не казваш с какво се храниш. Споменавам това, тъй като при голям недостиг на въглехидрати се получава силно главоболие. Казвам го от опит. Преди време толкова бях намалил приема на въглехидрати, че в няколко вечери подред главата ми бушуваше (а се хранех по 5-6 пъти на ден, но предимно с белтъчни храни). Проблемът бе решен моментално, след като почнах да приемам повечко.

19.11.07
21:02

Предлагам ти един много добър сайт с подробно описание на видовете главоболие http://www.puls.bg/cat/88/glavobolie.html
Среща се още при ниско кръвно и анемия.Някои чернодробни и бъбречни заболявания.При физически натоварвания.Консумация на алкохол,шоколад.От шипове във врата.Магнитния резонанс е напълно безвреден,а скенера работи с рентгенови лъчи.Малко са скъпи.

20.11.07
20:21

Tова може да се дължи на много неща !!! Но според мен не е нещо сериозно.Пил ли си нещо ? Кво си земал ?Като пиеш нещо известно време и организма ти привикне към него след това рязко ако го спреш се получава главоболие .Например 
аз пиех Глутамин по 25 грама на ден на Optimum Nutrition в продължение на 2 месеца.И понеже свикнах с него и после изведнъж го спрях и имах известно време главоболие.Организма като свикне с дадена съставка после като се намали рязко количеството и той изпитва глад към нея от там нервната система подава сигнал към мозъка и се задейства алармата (главоболието) :) и аз незнам как да го обясня.Не се притеснявай това е често явление.И също така ти препоръчвам като тренираш да дишаш !!!!!Правилното дишане е много важно.При тебе незнам как е, но съм виждал начинаещи, които като легнат на лег пресата си поемат въздух и го изпускат  чак като им сфърши серията целите стават червени като домати :) -трябва да се диша.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1