Продукти на BSN в безистена на Пиротска

Темата е заключена.
LA

21.11.07
14:32

Преди малко бях в магазина за добавки в безистена на пиротска и съм много очарован. много богата гама добавки имат, момчетата много разбират от добавки и то не само от стандартните на пазара, а и от много други ,които ги няма на българския пазар. видях, че имат BSN, ON, Nutrend, Genesis, няколко български и доста други американски, казаха,че ще имат и още. но самите момчета в магазина дават много качествени консултации за добавките и не те лъжат кое как действа. аз лично съм решил да си взема но-експлоуд, нитрикс и аксис

Темата беше редактирана от head_hunter на 11.08.10 21:00.

21.11.07
14:34

В кой безистен на Пиротска има такъв магазин?  :wow:

LA

21.11.07
14:42

еми там в началото се влиза в ляво. пиротска 3 се води, стария магазин на дженезис, ама вече е съвсем ново и много добавки и отзивчиви консултантил.

21.11.07
14:52

Кое начало на Пиротска - откъм Халите ли? Там има доста безистени и отляво и отдясно :) Но щом не го знам предполагам, че говориш за другия край?

LA

21.11.07
15:09

като идваш от витошка, влизаш в подлеза преди халите, подминаваш макдоналдс, завиваш вляво, вървиш по пиротска и първата вляво е безистен и в дъното е магазина

11.08.10
14:10

искам да попитам къде изчезна този магазин?

последно преди година (август 2009) от там си купих Л-карнитин, а когато преди няколко месеца отидох да си взема нов или да ми препоръчат нов продукт, магазина вече го нямаше! на негово място имаше студио за татуировки. татуировчика не знаеше къде се е преместил магазина и изобщо нищичко.

няма да повярвате, но този магазин го знам от години и бях супер шокирана, че ей така е изчезнал. може да не съм пазарувала там често, но когато нещо ми трябваше, там винаги имаше някой, който да ми даде адекватна препоръка какво да купя.

та... някой знае ли дали магазина се е преместил, дали е фалирал, нещо?

11.08.10
15:16

като го няма магазина, можеше да си направиш хубав татос :)
можеш да пазариш от интернет

HE

11.08.10
21:00

Бившия магазин на Джананов, а после там се подвизаваше Любо Лежанката.
В момента нямам идея кой го държи.
Немата намирисва на реклама и следва ключ.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1