Тахан?

10.10.07
15:18

Брат ми всяка сутрин яде тахан с мед.. аз също съм ял.. много ми е вкусно!..  гледах хранителните стойности. В 100 гр. СУСАМОВ ТАХАН се съдържат:

Мазнини 55гр.;
Белтъчини 22гр.;
Въглехидрати 10гр.

Доста е мазен.. но става за основен период :)]

Дайте си мнението!..

11.10.07
16:37

Честно, не вярвам, че ще успееш да изядеш 100гр. тахан наведнъж... особено ако е неовкусен. Таханът е полезен, но определено не е най-рационалният източник за добиване на белтъчини.

11.10.07
16:43

Мазен но какви са мазнините в него , полезни ( ако естествено не са добавени растетителни мазнини - олио ) .

21.11.07
16:47

аз мисля да преминавам към следната закуска, защото от близо 2 години насам я карам на един кроасан за закуска, което първо че  не ме наяжда, второ е наблъскано с хиляда гадости:

та закуската е следната - 3 филийки Бонус, намазани със сусамов тахан и един айран за да минава глътката

какво ви е мнението?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1