20.11.07
17:39
Появи се тъпа и лека болка долу вдясно на корема или не точно корема ами към бедрото болката по някой път се пуска и надолу. Като се напъвам обаче ме боли повече.И някъде отвътре усещам опъване и тежест някаква...Незнам ходих при личната лекарка и тя ме прати при хирург той ми каза, че не било апандисит нито херния понеже му казах че ходя на фитнес и тои заключи с това, че е разтегнато нещо.И вече 2-ра седмица не ходя на фитнес :( а болката май взе да става остра и
се чудя кво може да е ?И преди ми е ставало нещо подобно, но е отшумявало за 2-3 дена.:(.Ако някой е имал подобни усещания нека ми каже кво може да е ... Мерси предварително!
21.11.07
10:15
казано от Svirepiq на 20.11.07, 17:39:
Появи се тъпа и лека болка долу вдясно на корема или не точно корема ами към бедрото болката по някой път се пуска и надолу. Като се напъвам обаче ме боли повече.И някъде отвътре усещам опъване и тежест някаква...Незнам ходих при личната лекарка и тя ме прати при хирург той ми каза, че не било апандисит нито херния понеже му казах че ходя на фитнес и тои заключи с това, че е разтегнато нещо.И вече 2-ра седмица не ходя на фитнес :( а болката май взе да става остра и
се чудя кво може да е ?И преди ми е ставало нещо подобно, но е отшумявало за 2-3 дена.:(.Ако някой е имал подобни усещания нека ми каже кво може да е ... Мерси предварително!
По добре отиди и на друг хирург , може да е апандисит
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 21.11.07 10:16.
Ако беше просто разтежение, обикновено болката не се изостря, а по-скоро или минава или минава, но бавно. Не губи време и по съвета на колегата над мен - посети друг хирург!
21.11.07
17:59
Пич, до колкото разбирам от написаното горе става дума за горната част на адуктора. Това е често срещана футболна травма, при която кракът трябва да почива, тъй като точно тази зона е много чуствителна и е свръзка с целия крак. Не трябва да се притесняваш, нормално е да има болка, дори само ако стягаш бедрото, или дори като се движиш. От личен опит бих те посъветвал, че място за паника няма, по-добре ще е тази зона да почине за да няма усложнения. Аз лично бих го мазал с мазилата за спортни травми - Bengei DeepRelief FastumGel Diclac. Пожелавам ти бързо въстановяване и скорошно завръщане в залата.