11.09.07
16:34
Преди 2 години, когато за първи път влязох в този сайт имаше интервюта с известни спортисти от леката атлетика и силовите спортове :)
Ще ми е много интересно, ако отново има такава секция с интервюта от български и чуждестранни спортисти. Може дори да се взимат от чуждестранни сайтове(най-вече на английски), да се превеждат и постват. Разбира се без да се плагиатства, ще пише от къде е взета информацията и кой е репортерът.
Ако имам време и аз мога да помагам с превеждането на някои интервюта.
По-здрави !
12.09.07
09:32
казано от No_WaY на 11.09.07, 16:34:
Преди 2 години, когато за първи път влязох в този сайт имаше интервюта с известни спортисти от леката атлетика и силовите спортове :)
Ще ми е много интересно, ако отново има такава секция с интервюта от български и чуждестранни спортисти. Може дори да се взимат от чуждестранни сайтове(най-вече на английски), да се превеждат и постват. Разбира се без да се плагиатства, ще пише от къде е взета информацията и кой е репортерът.Ако имам време и аз мога да помагам с превеждането на някои интервюта.
По-здрави !
Да защо вече няма такива интервюта ?
Има ли шанс да се върне тази секция или да се направи нова ?
12.09.07
09:51
Определено ще поработим в тази насока, тъй като имаме архивен материал, както и още някои интервюта, които може да бъдат реализирани. С други думи - в една посока текат мислите ни. :)
21.11.07
15:54
казано от Питона на 21.11.07, 15:46:
Мога да помагам за реализацията на тази неостаряла идея!
Питон , много се радвам че се завърна . :)
Удоволствието е изцяло мое! Тук е времето и мястото да кажа здравейте на всички, най-вече на авторите на електронното издание! С каквото мога ще помагам тепърва!
Искрени поздрави за здраве и успехи!
Белчо Христов - по стар прякор “Питона” :)
21.11.07
18:05
Белчо, добре дошъл. Ценен кадър от групата на “старите кучета”! :)
П.П. Пипнахме ти малко сигнатурата, за да е съобразена с форума.
21.11.07
18:16
казано от Питона на 21.11.07, 16:09:
Удоволствието е изцяло мое! Тук е времето и мястото да кажа здравейте на всички, най-вече на авторите на електронното издание! С каквото мога ще помагам тепърва!
Искрени поздрави за здраве и успехи!Белчо Христов - по стар прякор “Питона” :)
Е, че ние държим България в ръцете си :)