Зърнени закуски - Nestle

TO

08.10.07
20:16

http://www.nestle.bg/pageBrand.asp?pID=55&ppID=16

Здравейте.
Закусвам овесени ядки. Всяка сутрин!
От годинка тренирам и се опитвам да се храня колкото се може по-чисто, интересува ме дали въпросните зърнени закуски са добър вариант.
Наскоро се загледах в състава на подобни, 75% въглехидрати,  23% от които са от захари, множко ли е ?

TB

08.10.07
21:42

Колега, що е Nestle, все е кенеф :)
Хапвай си овеса, просто нямери начини да го разнообразиш като вкус, за да не ти омръзне.

ИВ

08.10.07
21:50

Тройно по-скъпи са. Килограм овесени ядки е 2 лева - прави си изводите :).

Подкрепям мненията по - горе - излишно ти е това Нестле.

12.10.07
00:02

И аз съм против Нестлето, по-добре Овесени ядки

SO

15.10.07
13:56

аз пък ги смесвам ... 3 към 1 горе-долу . Слагам овеса + малко от тези пръстенчета chirious или както му е името там.

21.11.07
20:48

Това  е  голям боклук има малко протеини ; ваглехидратите  са доста по  барзи  отколкото в овесените ядки;  вкуса  е  гаден ; скъпо  е  !!Един от наи  големите боклуци  !!

21.11.07
22:08

Ако държиш да е мюсли, добра алтернатива на нестле е фамилия никола, но още по-добре и по-тънко са овесените ядки.

казано от MOHCTAPA на 21.11.07, 22:08:

Ако държиш да е мюсли, добра алтернатива на нестле е фамилия никола, но още по-добре и по-тънко са овесените ядки.

Които с една лъжица стафиди се превръщат в нещо което всеки може да яде с приемлив вкус.

22.11.07
07:58

ФаМИЛИЯ  никола не са ли овесени ядки??? аз на тия  овесени ядки дето си зимам пише Фамилия  никола

22.11.07
10:40

казано от ivo_the_monster на 22.11.07, 07:58:

ФаМИЛИЯ  никола не са ли овесени ядки??? аз на тия  овесени ядки дето си зимам пише Фамилия  никола

Да, имат и ок.3-4 вида мюсли, които според мен са доста добри за цената си - 1 кило е ок.4.50лв в Билла.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1