22.11.07
14:34
Диетата е за покачване на всякаква маса. Тренировките са сутрин към 10 часа. А това е самото ядене:
Ориз 300г.
Извара 300г.
Фъстъци 100г.
6 бр. цели яйца.
Мисля към 6-7 ядента .С намаляването на деня да намалявам или увеличавам храната? Яйцата на 1-2 яденета или да ги разпределя по 1яйце с всяко ядене. Ядките между отделните хранения или? От кое да почна и към кое да кара.
Много сложно стана ,но пък е важно и ще се радвам ако некой помогне :)
Темата беше редактирана от ch на 22.11.07 15:25.
Това ако е диета за покачване на всякаква маса, ще взема да я пробвам.
Със въглехидрати само от бял ориз, трудно ще качиш килограми млади момко. Колко КГ си? Тук в основния панел на сайта имах една страхотна статия за покачване на чиста мускулна маса. Нека някой от модераторите да открие линка, защото много бързам в момента, ще я прочетеш адски внимателно. Този режим лично съм го пробвал върху себе си и от тегло 89 кг стигнах 93 за 14 дена!!!! От които поне 2,5кг бяха мускул!
22.11.07
15:03
Ами 54кг съм. Ще се радвам да видя за коя статия ми говориш точно, ако трябва ще направя нова диета.
казано от ch на 22.11.07, 14:34:
Ориз 300г.
Извара 300г.
Фъстъци 100г.
6 бр. цели яйца.
Как да го разпределиш викаш - еми изяж го това всичкото след тренировката,хапни и малко мръвка да се заситиш..и през останалата част от деня почни да ядеш...
Режима е доста добър,няма как да не даде ефект с това ядене,с тия калории.С тия 55 кг ще наддаваш като новородено.Все пак храната е доста трябва добре да се разпредели през деня.В случей,че не използваш този режим,ще ти кажа,че с 300 грама ориз маса не се качва,дигай още количествата.Внимавай с тия жълтъци,намали ги.На тия яйца 1 жълтък,другите 5 на боклука,уличните котки бая заякнаха при мен... :Д
Мнението беше редактирано от Финдо на 22.11.07 15:29.
казано от Питона на 22.11.07, 15:10:
http://www.bb-team.org/articles/960/
;)
Страхотно плющене ще падне по този режим. Мислих тази зима да не правя такива опити, защото миналата качих с подобна програма ок.12кг и то далеч не мускули, но твоя вариант изглежда много примамлив, а аз винаги съм отворен за ядене. :snake: Ще проведа този режим от началото на декември и ще споделя резултати.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 22.11.07 15:42.