Въпрос относно хранителни добавки ?

22.11.07
12:12

Здравейте.Разгледах доста теми за хранителните добавки и във всяка се пита поотделно за дадения човек.на 18 години съм,тежа 72-74 килограма,висок съм 186-187.От 1 месец ходя редовно на фитнес,като преди това също ходех в продължение на 6-7 месец,но поради идването на лятото ходенето по морета,работа и тем подобни спрях за известно време.Честно казано си харесвам тялото и мисля,че съм атлетичен.Единственото което искам е да кача мускулна маса,без никакви мазнини и тем подобни.Въпроса ми е какво ще ми препоръчате да взимам.Ако може цената да е нещо средно.Способен съм да давам 40-50 лева на месец за тази цел.Също така ако е възможно без странични ефекти,като поява на пъпки и всякакви подобни неприятни неща.Забравих да кажа че тренирам по 3 пъти седмично със стандартна програма гръб-бицепс,гърди-трицепс,крака-рамо,също така спортувам.Благодаря предварително на всички отзовали се.

FZ

22.11.07
12:30

казано от Sponge на 22.11.07, 12:12:

Здравейте.Разгледах доста теми за хранителните добавки и във всяка се пита поотделно за дадения човек.на 18 години съм,тежа 72-74 килограма,висок съм 186-187.От 1 месец ходя редовно на фитнес,като преди това също ходех в продължение на 6-7 месец,но поради идването на лятото ходенето по морета,работа и тем подобни спрях за известно време.Честно казано си харесвам тялото и мисля,че съм атлетичен.Единственото което искам е да кача мускулна маса,без никакви мазнини и тем подобни.Въпроса ми е какво ще ми препоръчате да взимам.Ако може цената да е нещо средно.Способен съм да давам 40-50 лева на месец за тази цел.Също така ако е възможно без странични ефекти,като поява на пъпки и всякакви подобни неприятни неща.Забравих да кажа че тренирам по 3 пъти седмично със стандартна програма гръб-бицепс,гърди-трицепс,крака-рамо,също така спортувам.Благодаря предварително на всички отзовали се.

40-50 лв. са много малко пари за нашия спорт
С 40-50 лв. най-много да си купиш някакъв протеин , но само с него едва ли ще качиш нещо а ако искаш да вземеш и още някой други работи към него за по-голям ефект ще ти трябват повече от 40-50 лв.

22.11.07
12:49

Ако можеш да отделиш само 40-50 лв, по-добре ги дай за храна или ги спести и следващия месец дай 100.

Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 22.11.07 12:50.

22.11.07
14:26

Такива са ми възможностите.Не смятам да се лишавам от други неща за да стана супер здрав.Просто питах за протеинче или нещо такова което ще ми помогне по някакъв начин за покачване на маса.Нямам някаква фикс идея да стана супер животно,просто искам да съм добре сложен.Благодаря за отговорите,явно ще се ориентирам да ги вкарам тея пари в обикновена храна ;)

22.11.07
20:18

1.не се бой ,дори и да искаш да станеш супер животно гарантирам ти че това няма да стане
2.с тия 40-50 лева за месец едва ли ще можеш да си вземеш нещо качествено , което да съвпада с целите ти
3.щом искаш някаква добавка за тия пари най-добре си вземи някакъв високобелтъчен протеин и си го пий само след тренировка ,  за тия пари  (количеството  е от 750 грама до 2lb. ,което ще ти стигне за месец ако го пиеш само след тренировка и при положение че тренираш 3 пъти в седмицата) има не лоши марки протеини
3.тренирай си редовно и правилно , храни се правилно и редовно и с течение на времето всичко ще си дойде на мястото

22.11.07
20:59

Инвестирай тези пари в евтина но биологично ценна и богата на протеин храна като яйца и извара.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1