Въпрос за набиранията.

BM

24.11.07
21:20

Искам да ви попитам дали набиранията могат окажат негативен ефект и да се пренатовяря ако ги правя след тренировката за гръб на следващия ден когато се възстановяват мускулите? става дума за 3-4 серии набирания до отказ. ако гърбът ми е в сряда кога през седмицата е най-добре да вкарам набиранията ( като изключваме вариант да ги правя в самата тренировка ) Ще съм благодарен ако ми помогнете защото отдавна ме мъчи този въпрос ;)

24.11.07
21:32

Не те съветвам да е в деня след тренировката за гръб, защото колкото и да е голям като мускулна група му трябва време да се възстанови. Набиранията можеш да си ги правиш през времето 2 дни преди и след тренировката за гръб.

С каква цел са тези набирания или само аз не виждам приложението им извън тренировка за гръб?

25.11.07
08:42

И аз искам да попитам за какво ще ги правиш тези набирания ако не за гръб.Можеш да ги правиш като едно от упражненията н деня за тренировка на гърба с широк хват.

BM

25.11.07
11:03

Ами аз от около 4-5 седмици тренирам по програма, която е достатъчно добра за мен и ефектът е доста добър. На този етап нямам никаква нужда да вкарвам и набирания,защото прекалено много ще станат нещата. Просто искам да си ги правя в нас през някои от останалите дни и да вдигам бройката на набиранията все повече.

25.11.07
11:09

Най-добре си ги прави в залата с тренировката за гръб като искаш за сметка на някое друго упражнение, не искаш да ги вкарваш ама ги правиш?!?

Мнението беше редактирано от леонид на 25.11.07 11:11.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1