Creatin , Power mass gain и .........

Темата е заключена.
VL

25.11.07
06:39

Здравейте ! Значи търсих много време форум като този за да кажа какво мисля да правя.Знам че е забранено тва което искам да попитам,но моля за извинение защото просто не мога и не мога да намеря подходящ форум ,а този е идеалния за мене :) Та да минем към въпроса ми.Казаха ми да комбинирам Creatin monohidrat + Power mass gain + Metan.
Това ми го каза специалист и аз вече ги имам и трите работи ,от вас искам само да кажете дали е добре това? :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 25.11.07 12:09.

25.11.07
06:47

В gohard.org задавай такива въпроси.Не тук. 
    А с този Метан не е на добре.

ИВ

25.11.07
07:10

Специалист по ква критерия. Непълнолетен ли си ? Дори и да не си забрави за този метан.

25.11.07
10:15

Мда метана не е добър  вариант

ИВ

25.11.07
10:32

Не разбирам що се тровите с тия метанища. Тренирайте за здраве и самочувствие. Резултати ви няма да закъснеят, но не ги очаквайте твърде бързо ;).

Пий си там гейнъра и креатинчето и се радвай на пълноценна тренировка :}.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1