НВД+ Creatine + Lipozan ... моля за съвети и коментари

25.11.07
08:08

Не можах да реша дали да сложа темата в раздела за хранителни добавки или тук, защото общо взето нещата който искам да направя са свързани и с добавки и с диета , та в крайна сметка се спрях на този  раздел.

Първо тренирам от над 4 години фитнес, имал съм периоди на почивки, не мога да кажа, че съм от найстина сериозните билдъри, но имам доста опит вече, и немалки за мен постижения. Досега не съм вземал абсолютно никакви хранителни добавки, на 19г. съм, и тъй като от 2 месеца насам не ми остава много време да тренирам съм понапълнял , а същевременно с това и изгубил мускулна маса, от декември смятам да почна НВД като в същото време вземам креатин и липозан на Nutrim .Първо доколкото знам креатина е добре да се приема с висок прием на въглехидрати, и в този случай дали ще се получи нещо ? Другият ми въпрос е дали мога да комбинирам креатина с липозана, тоест ще има ли отрицателни ефекти, или пък дали ефекта от креатина ще се неутрализира ? Също така се чудя, понеже се занимавам и със боен спорт, така че кардио ще имам 3 пъти седмично по 2 часа поне и 3 тренировки фитнес , та се чудя ако отпадне варианта с НВД-то дали пак ще отслабна ако си тренирам така и само махна сладко и сокове и т.н. храни влияещи отрицателно на организма. Надявам се че горе долу ми схванахте идеята, моля помогнете защото смятам от утре още да почвам тези неща, всичко съм си набавил , сега съм се решил, не мога да се трая повече така . Благодаря предварително за коментарите . :)

25.11.07
08:19

1. Lipozan-a за нищо не става, ефекта от него е плацебо.
2. Креатин на БГ фирма не ти препоръчвам, но както и да е.В случая тази форма на креатин е ненужна ако ще минаваш на НВД.
За целта - кре алкалин или СЕЕ.
3. Не е задължително с НВД да сваляш, може и с РБР.
4.Убеден съм, че ще последват въпроси, отговорите, на които ще намериш зиползвайки търсачката. ;-)

25.11.07
08:42

Добре, значи липозана го махам, а друг ми е въпроса, като малък съм имал проблем с бъбреците - задържане на урина , в момента доколкото знам го нямам този проблем, просто ходя по- често до WC, та въпроса ми е, понеже съм чел за креатин и ефекта му върху бъбреците, ако пия поне 2 литра вода на ден, ще ми се отрази ли зле , или поне дали ще се намали ефекта ... мога и по повече вода да пия, но поне толкова . И ако правилно съм разбрал, ако приемам creatine и го карам само без сладко и солено, и да речем не толкова много въглехидрати, с 3 тренировки фитнес и 3 спорт боен по 2 часа горе долу , и да речем да включа 1 крос отделно на седмица, трябва да изчистя също така нали ?

25.11.07
10:55

Ако имаш проблеми с бъбреците забрави за креатина.Иди на лекар, за да си сигурен.
Дали ще отслабнеш никой не може да ти каже, може да не ядеш сладко, но през другото време да се храниш повече.
Елементарна математика:
Приемаш повече калории, от колкото изразходваш - дебелееш.
Приемаш по-малко калории ,от колкото изразходваш - слабееш.

25.11.07
17:22

Еми в такъв случай, тъй като не ми се ходи по доктори, а не ми се и рискува с creatina щом бил вреден за бъбреците, ще си взема аминокиселини за един месец, в добро количество.Надявам се, че тъй като ще я карам на отрицателен калориен баланс, освен че ще загубя известно количество мазнини, поне и да ми се запазят донякъде мускулите, даже се надявам силата ми да нарастне ... въпросът е че от 2 години почти на всеки уред мога да вдигна килограмите освен на лежанката. Надявам се поне малко да помогне :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1