Как да ги вземам?

24.11.07
12:40

Здравейте!Сега имам креатин(biotech),глутамин(scaitek),протеин(ABB),амино кислелини(uni-liver) и хром пиколинат(universal).Протеина ми скоро свършва ,но очаквам да ми доиде сега gold standard , no explode и хром пиколинат(higher power).Знам кое как се пие,но въпроса ми е:как да ги комбинирам когато ми доидат другите добавки?

Темата беше редактирана от POCO_LOCO на 24.11.07 12:52.

25.11.07
06:53

как си ги вземал до сега ,че да ти кажем как да ги земаш за в бъдеще

25.11.07
12:53

Ами стандартно 3*5 зареждаща фаза креатина с прости върлегидрати,след това след трен и сутрин,глутамин след тренировка и понякога преди лягане,протеина преди след тренировка и по някое време през деня,амино кислелините с яденетата и след тренировка хрома по 1 капсула на ден.Имах и таурин и зма и рибено масло ама сега няма да си купувам щото са зле.Въпроса е основно като дойде но-експлоуда и него как да го вкарам и да изкарам ли креатина от схемата,щото и  експлоуда съдържа креатин ама в друга форма и се пие само преди трен?

25.11.07
13:40

Според мене сутринта на гладно трябва да си вземаш сурватъчния е амининото-няма значение тренировъчен или не тренировъчен ден е.Но-експлоуда 30-45минути преди тренировка на гладно - това значи че един час преди нищо да не си ял.Пробвай също с по една лъжица за доза - на мене ми беше добре.Като цяло внимавай с ескплоуда -аз съм малко резервиран към него - ако имаш високо или ниско кръвно, вродени аневризми или някакви сърдечно съдови проблеми изобщо забрави за него.По скоро ще ти донесе проблеми отколкото успехи.След тренировка пак сурватъчен и аминота и всечко останало си го вземай както до сега.До колкото за креатина вземай си го - това което го има в експлоуда няма да те предозира.Просто съблудавай да не го вземаш повече от два -три месеца ,защото спира да действа.Давай си почивка задължително с креатина ако си ги направил,иначе само ще го хабиш. :)

25.11.07
19:55

Мерси за отговора,явно си по-компетентен и от мен  ;-P :-P :-P.Само не разбрах това за експолоуда за едната лъжица?

26.11.07
09:14

казано от POCO_LOCO на 25.11.07, 19:55:

Мерси за отговора,явно си по-компетентен и от мен  ;-P :-P :-P.Само не разбрах това за експолоуда за едната лъжица?

Ами дозата на експлоуда е 2-3 лъжици преди тренировка.Мисля че три лъжици беше за случаите когато си над 110кг.Но ти вярвам не си.Пробвай да вземеш от начало една мерителна лъжица -отиди на тренировка и ако искъртиш уредите :-)  това ти е дозата.Аз съм пробва да вземам и по две и по една лъжица ефекта е все един и същ поне за мене.Така ще имаш за повече дни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1