21.11.07
18:38
Та в началото да кажа,че не се храня по точни часове ами през 1.30-2.30 часа да ги докарвам до 6-7 яденета.
височина - 1.80 килограми - 67-68 кг.
1. ядене - 150 грама мюсли
2.ядене - 3 сандвича на тостер(щпеков салам,маргарин,краставица,лук,кетчуп и шарена сол на вкус)
3. ========||=======
4.ядене - 400-500 гр. ориз
ТРЕНИРОВКА :D
5.ядене - яица(7 белтъка,1 жълтък,салам,лук- бЪркани в тигана)
6.200-250 гр. пилешки гърди със доматена салатка :Д
А забравих течностите-1 литър мляко и към 2-4 литра вода.
Та това е общо зето знам че можеби не е наи добрата диета и има какво да се добави но засега доста добре ми се отразява.Та ако някои има да даде съвет или да изкаже мнение със удоволствие ще го приема.Все пак човек се учи докато е жив :).
Инресно ми е също дали е добре да ги ям яицата в по късните часове понеже доста хора ми кават,че сутрин по принцип са по полезни но лично на мен след тренировката която я правя към 19.00-20.00 ми се отразяват много добре.
Не знам какъв звяр трябва да си за да изядеш половин кило ориз на едно ядене - това си е тава и отгоре сигурно... И ползвай масло вместо маргарин - не че и в маслото няма боклуци, но в маргарина те са повече от всичко останало.
Мнението беше редактирано от G33K на 21.11.07 19:45.
Протеин ти е малко...Има ядения,където е много бедно,а почти и липсва.Като яденето преди тренинг освен въглехидрати трябва и да “заредиш” така да се каже и с бълтъчини(200 гр.извара добре ще ти се отрази).400 гр ориз си е доста храна.200-250 гр+изварката е добро преди тренировъчно хранене.Изварата може да я замениш с пилешко,риба,щото 99 % няма да ти хареса на вкус,тук е мястото да цитирам Митко Димитров:”Не избираме храната по вкус,а по съдържание”.На мен вече ми се повръща от нея,но не губя мотивация и следвам целите си.на 2 на 3 и я преглъщам с водичка,че засяда на гърлото :)
Другата забележка са тия сандвичи,почти никав белтък...
Яйцата не ги закачай.
След тренировка сложи прост въглехидрат-бананче,мед.
Мнението беше редактирано от Финдо на 21.11.07 19:52.
Мда явно съм се пообъркал с ориза със сигорност е по малко.Сандвичите ги ям понеже на работа нямам какво друго да се яде,през почивните дни разнообразявам 2-ро и 4-тото ядене.Ма кажете за яицата добре ли съм ги вкарал като 5-то ядене след тренировка ? Мерси за съветите ще се оптитам да набавя още белтъчини в диетката :)