25.11.07
17:35
Здравейте,
Много се чудя аз на приказките колко са вредни стероидите, след като почти всички примери за буквално животинско зобене като Пол Дилет и Колман са си живи и здрави, на по над 40 години и не изглеждат като да умират скоро. Да не говорим за първото поколение зобачи като Том Плац, повечето от които също са си живи и здрави, и то на по над 60 години. Да не говорим, че Флекс Уилър е и дядо :0)
Рони защо спре,тя устата така му се беше подула и посинела от тая химия,че не може да говори,а до колко живеят при всеки е различни има хора умират и на по 23-30..
Не устата, а езикът му беше пораснал от хормона на растежа, както и вътрешните му органи, затова не можеше да си прибере корема през последните години. Но истината е, че под лекарско наблюдение и със скъп зоб нещата са доста по-безопасни. Но както казва Кътлър - трябват около $10,000 на месец за пълно медицинско обезпечение. Така че зобенето просто не е за бедни.
25.11.07
18:22
Нещо не виждам смисъл от тази тема...
казано от heavy на 25.11.07, 17:52:
Но истината е, че под лекарско наблюдение и със скъп зоб нещата са доста по-безопасни.
Да много са безопасни накрая ти остават само големия черен дроб и плешивата глава, не се чува за проблеми със стероидите щото който се е улял си трае, кво толкова - малко ми пада косата, малко това, малко онова . . .
Малко това, много онова, то и без зоб става. Смисълът на тази тема е да не се приказва непрекъснато колко вредни са стероидите и едва ли не креатина, защото хората умирали млади и невинни. Според мен това са абсолютни глупости. Хората си живеят спокойно. Само не трябва да се бърза и да се лапат химии без контрол и медицинско наблюдение.
25.11.07
18:47
Ами,
Зобачите живеят вечно.
Или ако умрат, после нямат нужда от пари за балсамиране, защото просто не се разлагат. Могат да спестят и пари за паметник, ако се заровят до кръста.
Майтапа настрана.
Иска ми се да вярвам в идеалите ти, Хеви.
Няма лекар който да ти даде отговор на въпроса “колко живеят хора със силово нарушен хормонален баланс”.
Нито “колко и как биха живели иначе”.
Едно е сигурно. По - малко.
А колкото до теърдението ти, че с много пари за други лекарства, се “неутрализира” ефекта от хормоните... Немам думи. Логика, все едно да кажем “а защо всички да не караме жълтеница, щом се лекува с инжекции и антибиотици? После ше имаме имунитет.” Дай да запишем по една жълтеница.
Аз лично не знам какво колко и как. Той и Майкъл Джексън още не се разпада, може да докара и до 80.
Но на първо четене се сещам за много културисти, които “спонтанно” се споминаха.
И за ред по - възрастни, които умряха от иначе рядко срещания и доста жесток рак на черния дроб. Не защото са тъпи или не са имали пари .А защото всяко хапче минава оттам. Иначе повече би следвало да си отиддат от рак на белия дроб например.
Който има смелост, пари, знания и поглед, да действа.
Аз лично не толерирам
ПП. А, и да, да ти добавя:
Вредно е не стероидите.
Вредно е всичко, коеот дава и обещава и дава бърз ефект върху естественият цикъл на метаболизма ти.
Няма безплатен обяд!
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 25.11.07 18:50.
Да, Дзвер, така е - няма безплатен обяд и аз не прокламирам употребата на анаболи. Но ако някой реши да взима трябва точно този въпрос да си зададе - Колко живеят зобачите? Умират професионални кутуристи от зоб, знам, но много оживяват именно защото не се мятат на нандролон на 14 години. Както и за тренировките, така и за зоба, ако ще се взима, трябва да бъде информирано и отговорно - ето затова говоря. Защото Колман зоби повече от 17 години и може да е страшно разложен отвътре, но това е половин живот на повечето от пишещите в този форум, а на някои дори повече. А аз познавам момчета, които от третия цикъл са аут.
25.11.07
21:46
казано от Владимир8507 на 25.11.07, 18:22:
Нещо не виждам смисъл от тази тема...
Защото няма.