Все още ли има тениски bb-team :) ?

ИВ

25.11.07
12:55

Произвеждат ли се все още, тъй като съм заинтересуван, а не мога да намеря сайтът... ;)

И в какви цветове са ? Интересува ме най-вече черният цвят ;).

Не се произвеждат вече. Бяха само в бяло с черни надписи. Има една останала М размер в Жоро, която скоро ще взема за един приятел защото на мен за жалост няма да ми стане. А май и на теб.

Има движение по въпроса, предстои анонс. :)

ИВ

26.11.07
08:18

Това обяснява нещата ;).

Георги Гайдов да, абсурд да ми стане.

26.11.07
19:01

С най-голямо удоволствие и аз бих си закупил!  :coolsmirk:

PE

27.11.07
16:21

казано от MOHCTAPA на 26.11.07, 19:01:

С две ръце подкрепям!

IC

27.11.07
17:07

казано от Peri на 27.11.07, 16:21:

казано от MOHCTAPA на 26.11.07, 19:01:

С две ръце подкрепям!

И аз и аз : ))

01.02.08
16:55

казано от Димитър Михайлов на 26.11.07, 00:28:

Има движение по въпроса, предстои анонс. :)

Нещо ново по въпроса? Че ми се ще да се фръцкам лятото :P

MO

01.02.08
17:00

Еми пичове, то не е много трудно да си направите една и излиза доста евтино - особено ако е потник - под 10 лв. Ето Ви сайта дето излиза най-евтино и има най-голямо разнообразие - чаши,гащи,потници,тениски,блузи - блузите им са доста евтини!!! Сайта е www.teniski.eu Също така има и www.teniski.zamunda.net и www.portokal.net в  Тениски ЕУ както казах има голямо разнообразие. Може да предложите на собствениците на сайта да направят една готова тениска с ваша “щампа” в портокала и замундата си е практика има много сайтове. Та даже и процент сигорно ще ви дадат,защото съм сигурен,че ще има бая интерес към тях.
Също така, и аз гласувам за,че ще си купя! :)

ST

01.02.08
17:08

зна4и в тениски . еу тениските и потниците са стра6но ка4ествени и са на много ниски цени .Аз съм си закупувал от там не веднъж и съм много доволен.Аз съ6то подкрепям 2 ръце :-)
П.С. правят някакви отстъпки над 40 лева и правят безплатна доставка :-D

Мнението беше редактирано от stripe на 01.02.08 17:09.

01.02.08
21:44

казано от stripe на 01.02.08, 17:08:

зна4и в тениски . еу тениските и потниците са стра6но ка4ествени и са на много ниски цени .Аз съм си закупувал от там не веднъж и съм много доволен.Аз съ6то подкрепям 2 ръце :-)
П.С. правят някакви отстъпки над 40 лева и правят безплатна доставка :-D

И аз бих си купил, но не и бяла :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1