P&B;vs Biofit

22.11.07
18:20

Коя от двете марки бихте ми препоръчали, става въпорс за креатин. Знам ,че не са от най добрите и не са за препоръчване но... кво да се прай. NO MORE MINERALS :-)  :-)

22.11.07
18:40

BioTech.
34 лв за половин килограм.

22.11.07
18:44

И аз бих предпочел това, но няма разфасовки по 500 гр никъде , пак ще потърся но .....  :) :)

TR

25.11.07
19:32

Чувал съм че тоя на P&B;labs не е лош..като се има предвид че е български. Аз бих ти препоръчал този на “Advanced Perfomulations”. Фирмата е американска.. аз лично съм мн доволен от него :)

26.11.07
10:12

Какво им е на Биофит, аз съм пил две-три техни неща и съм много доволен.

26.11.07
11:54

На P&B;съм пил протеин и повече няма да направя тази грешка. Лошо разтворимост и гаден вкус много сладък и имам чувството че са го натъпкали със захар и по добре на Нутрим според мен макар че и от тях не бих си купил нещо

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1