bb-team user бар

26.11.07
07:44

Виждал съм най различни снимчици и аватари на bb-team.org но никаде не и user bar (е разбирасе може и аз да съм пропуснал). Та вижще какво съм направил и кажете дали ви харесва.
http://i.data.bg/07/11/26/680349_orig.jpg

Просто тук графичния подпис е забранен и може би затова няма инициатива за userbar
Иначе този е хубав. Дори ще го ползвам на някои други места.

FZ

26.11.07
10:13

казано от avirex на 26.11.07, 07:44:

Виждал съм най различни снимчици и аватари на bb-team.org но никаде не и user bar (е разбирасе може и аз да съм пропуснал). Та вижще какво съм направил и кажете дали ви харесва.
http://i.data.bg/07/11/26/680349_orig.jpg

Бива си го  :)

казано от Георги Гайдов на 26.11.07, 10:06:

Просто тук графичния подпис е забранен и може би затова няма инициатива за userbar
Иначе този е хубав. Дори ще го ползвам на някои други места.

Да. Разрешението за юзербар е в компетенциите на Димитър Михайлов.
Причината за забраната е в увеличеният обем и трафик, над това за което се плаща, както и в утежняването на форума за потребителите.
Юзербарът обаче е добър. Пиши на Митко, той ще ти каже може или не може да се направи нещо, сигурен съм, че идеята ще му хареса, но разходите са си разходи и правилата са си правила.

Аз между другото съм твърдо “за” забраната на графичния подпис. Днес са юзербарове, утре малки изображения и така ще заприлича на тийн форум всичко.

казано от Георги Гайдов на 26.11.07, 15:56:

Аз между другото съм твърдо “за” забраната на графичния подпис. Днес са юзербарове, утре малки изображения и така ще заприлича на тийн форум всичко.

То размерът на изображението може да се регулира. Така мисля.
Но принципно и аз съм против, пък и не пасва на стила на форума. Товарещо и струващо пари за тук
Идеята е, че Митака имаше някъде една тема с аватари за други форуми... Нищо не пречи да качи и този банер там например, заа да не се загуби и свободно да си го ползват юзърите. Щото едно е в частна безплатна директория, друго си е да си е на сървъра на bb-team.
И още: може ли той да се преработи като готов банер? Който го щракне и влиза във сайта?

На същия принцип на твоя подпис е - и става номера.

Вече му намерих приложение -> http://zamunda.net/userdetails.php?id=101768 :)

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 26.11.07 16:39.

Привет, моята връзка проявява неспособност да отвори въпросния линк. Дали ще може да ми го мейлнете или просто да се качи на друго място? Така ще може да добия представа за какво става въпрос и да споделя моето мнение. :)

казано от Георги Гайдов на 26.11.07, 16:33:

На същия принцип на твоя подпис е - и става номера.

Вече му намерих приложение -> http://zamunda.net/userdetails.php?id=101768 :)

Благодаря, Жоро :) Всъщност знам как да си го направя, но имах предвиддали може да стане автоматично и за юзерите, дето няма да им се занимава чак толкова. Пък и има форуми с различни тагове и ограничения :)

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 26.11.07 19:28.

А, успях да го видя. Не е никак лоша идея, даже ще може да ги сложим на сървъра ни. Остава само да се допитаме до потребителите за креативни идеи. :)

avirex, ако имаш желание, прати ми го този и други, ако си правил, а аз ще ги допълня към базата ни с аватарите.

D3BEP може може. “Уважаеми потребители ако искате в подписа ви да присъства следния юсербар img то поставете следния текст в подписа си ....................” И готово. Стига желание да има начин винаги ще се намери.

Не бре :) Пак не ме разбра. Явно именно когато трябва не се изказвам достатъчно разбираемо :)
Искам като сложа картинката в подписа си и тя се визуализира в друг форум, ако някой натисне на нея, даже без да иска, да влиза в сайта на bb-team!
И това да става без да се ползват от въпросния форум тагове ИМГ към УРЛ е равно на едиколкоси, защото не всички форуми разрешават такива манипулации. Само картинката дасе качва. Самата картинка да съдържа вграден активен линк. Не знам, гиф или някой друг формат дали го може. Нещо като картинка - активен бутон.
Абре то и аз мога да опитам да го направя....

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 28.11.07 13:06.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1