2 вида протеин + въглехидрати

26.11.07
20:17

Значи започвам да тренирам! Сутрин до 12ч хапвам овесени ядки, яйца, месце с картофи/ ориз! Но от 12 до 20ч съм на даскало и не знам какво да приемам! Посъветвахаме да хапвам 1-2 банана, кисело мляко, ядки! Имам соев и суроватъчен протеин! Кой кога да пия! Доколкото знам преди даскало и преди лягане - соев, защото се разгражда по-бавно, а суроватъчния преди и след трен! Тренирам в 20ч, след трен какво и кога да ям? И още нещо - тъй като нямам възможност да хапвам мн въглехидарати, с какво мога да ги заменя докато съм на даскало - глюкоза или какво????  Гейнерите кога се пият и дали имат ефект?
Благодаря Ви!!!

Темата беше редактирана от bambooooo на 26.11.07 20:21.

Чете ли материалите за хранене и училище в изданието? Там са отговорите на въпросите ти.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1